2010-10-13 ? 19:43:25

...



Sandra, du som undrade om min vagn, jag kommer inte in på din blogg så att jag kan svara, ska jag skicka ett mejl till dig?



Kommentarer
Carro

Ne fy varför ska det vara så dyrt med gymkort? Jag vet faktist inte riktigt, har inte kollat upp det men jag har hört att det kostar närmare 4000kr/år.

2010-10-14 @ 07:13:04
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Veronica, mamma till Nim ♥

Ja, alltså en av mina bästa vänner fick barn 1 vecka innan mig. En kille på N ;P Dock träffas vi inte så ofta eftersom de bor i Kalmar (där jag är nu) och jag bor i Sthlm.. är bara och hälsar på mammsen nu. Eftersom jag har hemtenta och behövde barnvakt. Men självklart kommer ni hitta ngn ni klickar med, bara leta vidare :) kramis

2010-10-14 @ 08:45:03
URL: http://attblifler.blogg.se/
Carro

Jajemen, redan snö!! Nu är det slask på vägen :/



Okej, jo fast jag ska nog vänta ett tag innan jag ens kan betala drygt 300 kr i månaden. Jag har ju lägsta föräldrapenningen och tar ut 5 dar i veckan så jag får väl ut 2900kr/månaden :/

2010-10-14 @ 10:19:34
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Ann

Oh tack snälla för jättebra kommentar. Jag ska verkligen försöka ta tag i det här nu. Jag slutar gärna amma på nätterna och är inte orolig över att han är hungrig eftersom han knappt äter, han somnar ju om nästan direkt, han vill bara snutta. Det där med vatten ska jag försöka med. Oh det låter så lätt men det blir väl det efetr de första gångerna. Det nya kommer såklart vara jobbigt för Frank men som du säger allt som är minder än varje timme är bra, det är helt klart värt att stoppa in nappen några ggr. Nu måset vi bara ha en helg där vi inte har nåt inplanerat hihihi det kommer bli en helveteshelg! =)

2010-10-14 @ 16:57:32
Mikaela

För att laga den där curryn behövs inget recept ;) Haha. Jag gick i alla fall inte efter ett. Men ingredienserna är:



ca: 400g lövbiff

thai red curry pasta (santa maria)

en konserv kokossmjölk

fisch sauce (som används istället för salt i thailand)

en chilifrukt (eller två beroende på önskad styrka)

2 vitlökslyftor

socker (ca en tsk)

lite soja

grönsaker (morötter + sockerärtor mmmm)

kaffir lime leaves (brukar finnas i "thaihyllan")



tillbehör: whole wheat noodles (santa maria)



Tror jag fick med allt! Inte många ingredienser men åh så gott och enkelt. Gå på känslan, det är svårt att misslyckas. Stek köttstrimlorna i olja, mosa på currypasta och vitlök och droppa i lite soja + fish sauce, häll i kokosmjölken och socker, puttra lite.. Lägg i grönsakerna sist så att dom blir knapriga och precis innan allt ska av - lägg i limeblad. Smells sooo good!



Jag som älskar svart tycker den där vagnen är mycket snyggare än er förra! Inte för att den förra var ful, men.. :D

2010-10-14 @ 18:38:03
URL: http://pickadoll.org
Meya och Frank.

Men det dallrar på mig med, tro mig.. jag är inte speciellt tajt när jag rör mig ;) haha. Men jag har flera tajta linnen på mig vilket gör att det håller sakerna på plats! Att jogga/springa är jätte effektivt. Man behöver kanske inte ta 9 km, men det är ett härligt sätt att sätta mål. Jag började på 2 km.. det tog lååååång tid första gången ;)

2010-10-14 @ 22:10:32
URL: http://andwenamedhimfrank.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: