2010-06-29 ? 20:59:17

God natt


Pappa Oliver kom hem vid kl 19 och lekte med Jamie ett tag.
Sen åt vi (sent jag vet, men så är det när karln har oregelbundna tider haha).


Jamie började bli trött och har nyss nattat honom i sin egen säng. Ja ni läste rätt, han somnade utan tårar i sin egen säng. Det fungerade att lura honom! :)
Jag la honom på sidan i hans säng, gav honom sin napp och sen höll jag om honom tills han somnade, tog väl 10 minuter eller så. Mycket trevligare avslut på dagen än det hemska gråtet igår :/

Jamie har varit klädd i endast blöja hela tiden nu när vi varit inne. Det är så varmt. I sovrummet är fönstret öppet. Jag la honom i blöja och en tunn gallerfilt ovanpå. Hur mycket har ni på era små nu när det är så varm? Använder ni täcke?

Det vackraste jag vet, är att se dig när du sover
2010-06-29 ? 19:28:00

Weehoo pappa flyttar in igen :D


Så, fick upp sängen och imorgon ska Oliver till IKEA och köpa en madrass i rätt storlek.

Det blev inte så vackert, men Oliver kan iaf flytta in hos oss ige nu.
Vi ska sälja skötbordet sen tillsammans med hans gamla säng, men har inte bestämt mig om jag ska köpa ett nytt skötbord eller om vi kommer att byta på sängen eller så. Sen måste jag köpa en vit MALM byrå också till Jamies kläder innan jag kan sälja de gamla möblerna.

Så senare kommer Jamies rum att målas i en ljusljusgrön färg, pastellgrön och sen ha vita möbler. Jag tillför hellre färger med leksaker osv men håller möblerna naturella.

Jag la Jamie i sin säng innan och han verkade gilla det han också. Han låg och tittade på sin nya budget mobil jättelänge. Jag köpte en dyr med musik innan han föddes för typ 3-400kr men den är inte alls lika rolig som den nya för 50kr ifrån IKEA :P

Så här blev det iaf:




Madrassen vi ska köpa är ca 5-6cm tunnare än den han har i sängen nu, så där kommer inte vara någon höjdskillnad mellan oss. Sängarna står tätt ihopa och hans säng är ända upp till väggen, så det finns inte en chans att den kan kasa ifrån vår. Tycker det är en bra lösning!
2010-06-29 ? 16:12:53

Dagens ris till IKEA!

Gick upp tidigt idag, kl halv 8, satte igång att städa medans Jamie låg nöjt på sin lekmatta.
Sen fixade vi till oss och åkte iväg till IKEA.

Vi fick tag i sängen jag ville ha, yes! Kommer hem och sätter ihop den och inser sen att madrassen vi har är alldeles för liten för sängen, IKEA har ändrat måtten på sina sängar, madrasser och lakan. Tack för den!
Så nu måste vi köpa ny madrass och nya lakan. Inte alls irriterande!
2010-06-29 ? 09:47:18

IKEA


Idag ska vi till IKEA. Tänkte köpa en ny spjälsäng till Jamie, en där man kan ta bort ena långsidan.
Tänkte sätt den mot vår säng och binda fast den, och sen bädda så att sängarna går ihopa. Han kommer få sova i sin säng, men för honom kommer det ändå att kännas som om han är i vår säng.
På så sätt kan pappa Oliver flytta in i sovrummet igen.
Jag hoppas det kommer att fungera iaf.

Idag kom Sandra hem efter 2 veckor i Tunisen, saknat dig gumman! :)
Ska bli kul att se henne och hon kommer att få en chock när hon ser Jamie, han har växt så mycket
och hans personlighet förändras för var dag!

Nej nu får jag hoppa in i duschen så vi kommer iväg nån gång.
2010-06-28 ? 21:29:45

Aftonbladet


Den här artikeln får mig att må lite bättre över att ha gett upp!
Jag låter Jamie självklart skrika lite ibland, att man inte tar upp honom direkt osv, men att låta honom ligga i ett mörkt rum, ensam och bara storskrika, det kan jag inte.

http://www.aftonbladet.se/wendela/article7009675.ab

2010-06-28 ? 21:16:16

Går inte


Gick in till honom efter att han hade gråtit i 10 min. Gav honom nappen och klappade honom på huvudet, höll på i säkert 15-20 min, medans han stirrade på mig med rödgråtna ögon som om jag hade försökt att ta kål på honom.
Nej jag klarar inte av att göra så här!

Det fungerar säkert jättebra om man orkar står ut, men när det kommer till min sons gråt så har jag ingen hög "smärttröskel".

Jag tog upp honom ur sängen och det första han gör är att ge mig världens största leende, hur ska jag någonsin kunna skiljas ifrån denna underbara varelse? Han är verkligen mitt allt!!

Nej han får fortsätta sova tätt inpå mig lite till, jag är nog lite egoistisk också! Jag har Oliver för evigt medans Jamie inte är så här liten så himla länge till.
2010-06-28 ? 20:14:20

.....


Nu gråter han igen.... :(

Vet inte vad jag ska göra?
2010-06-28 ? 20:12:36

Känner mig som en hemsk mamma



Jamie sover med mig i vår säng, bara med mig. För så länge Jamie sover i vår säng så vill inte Oliver sova där, så han sover på soffan och har gjort det i typ 2 månader. Han tycker det är skrämmande att ligga bredvid honom och är rädd för att rulla över honom, dessutom ligger han inte bekvämt då han inte har så mycket plats i sängen.

Jag vill ha min sambo tillbaka i sängen. Ena halvan av mig älskar att ligga och mysa med Jamie och sova bredvid honom hela natten, tycker det är väldigt mysigt. Men andra halvan vill vara mer än bara mamma och faktiskt få tillbaka min sambo.

Så ikväll bestämde jag mig för att försöka få Jamie att sova i sin egen säng.

Jag gav honom ett lugnt och mysigt bad, följt av babymassage och lugnt och rogivande sång, så vi har mysit massa. Sen efter det gick jag in i vårt sovrum och släckte ner, satte mig i vår säng och ammade, först ena bröstet, sen det andra. När han ätit färdigt ställde jag mig upp och gav honom napen samtidigt som jag vyssade honom i några minuter.
Sen la jag ner honom i sin säng och pussade honom och sa god natt. Han började gråta direkt.
Jag vaggade sängen lite (har vyssan lull tassar) men det hjälpte inte, han skrek bara värre.

Det var då jag bestämde mig för att gå ut ur rummet (med honom skrikandes). Jag tänkte, jag ger det 5 minuter, har han då inte slutat gråta så tar jag upp honom igen och ger upp och lägger han i vår säng för att somna.
Usch vad ont det gjorde i hjärtat, jag hatar när han gråter.
Men efter 3 minuter så slutade han att gråta och ligger just nu och snackar. Jag antar att han kommer att ligga och prata med sig själv lite innan han till slut somnar.
Men varför känner jag mig så hemsk då?!
Hur kunde jag lämna min son att gråta i 3 minuter, han tänker säkert att jag inte älskar honom längre och att han är övergiven.

Såklart så förstår jag att ha (förhoppningsvis) inte tänker så, men jag känner mig hemsk.

Tar gärna emot åsikter angående detta, är detta en okej metod eller var jag hemsk som lämnade honom?

Åh vad ont jag har i hjärtat nu.....

(trots att jag i skrivandes stund hör honom ligga och jollra)


2010-06-27 ? 22:54:52

Shoppingtur


Idag bestämde vi oss för att åka och shoppa lite. Tanken var att vi skulle köpa en bitring till Jamie, en present till hans kusin Daniel och någon långärmad body i stl 62. Vi kom hem med betydligt mer!

Det blev först Toys R Us där vi hittade bitring till Jamie och så köpte vi en badleksak till Daniel. Vi köpte också ett nytt större babygym till Jamie, samma som var på videon i förra inlägget.

Sen gick vi in på babyland och där hittade jag en snutte med en bitring på för halva priset så den följde med oss hem. Efter det gick vi in på IKEA, där hittade vi en jättefin tvättkorg för 79kr (hade kostat 179) och så köpte jag en mobil till lillen som han gillar på BVC. En liten korv slank ner i magen också, man måste ju äta en korv på IKEA!

Sedan bar det av in på väla. Gick först in i en bokaffär och köpte 2 böcker på rea till Jamie. Sen in på kappahl, lindex och H&M. Blev 4 bodys, 1 t-shirt, 1 skjorta och 2 par byxor till lillen, hittade en solkeps också.

Kom på att jag skulle in på Panduro Hobbyshop också så köpte saker till injudningskorten (dop) där, så nu kan jag börja pyssla med dom och förhoppningsvis skicka ut dom snart.

På Stadium hittade vi ett par nya gympaskor till Oliver för 149kr (kap!)

Det var nog allt!
Jamie sov nästan hela tiden, förutom i slutet då han vaknade och var hungrig, men då hade det gått 4timmar! Så han fick en dundermåltid sen var han glad resten av resan hem :)

Har varit en jättemysig dag iaf, som ni ser på videon så godkände han det nya gymmet också! :D








Sen fotade Oliver mitt nya favortifoto av Jamie, hur söt är han inte här? :)


Åh va jag älskar dig!
2010-06-27 ? 21:02:00

Titta vem som snackar


Lillen ligger i sitt nya babygym och snackar :)

 

2010-06-25 ? 14:59:20

Midsommar


Jaha, idag är det midsommarafton, who cares? Jag har inte firat midsommar sen man var yngre och ute och söp. Men det känns inte så lägligt just nu. När Jamie blir lite äldre kommer jag nog vara mer engagerad i att fira olika högtider, för jag vill att han ska uppleva det, men nu kunde han inte brytt sig mindre.

Jag är bara på skithumör och har inte så mycket att skriva, så kanske ska låta bli då :P

Hoppas ni andra som firar får en mysig dag iaf!
Massa kramar ifrån mig och Jamie
2010-06-22 ? 23:41:04

Plugg

Idag har det varit träning igen, blir imorgon och på torsdag också. Är så himla skönt!
Det är så roligt att det går bra för mamma att passa Jamie, han älskar sin mormor. Han kan knappt slita sina ögon ifrån henne när vi är där. Roligt!

Håller på att pluga för fullt, kursen avslutas nästa fredag och jag har fortfarande MASSOR att göra, ska bara hitta orken och speciellt tiden för att hinna med.

Idag kom mina biljetter till Göteborg som jag beställt så nu är det klart, jippy :)

Nej, tänkte bara slänga in lite fler bilder på Jamie. Jag ber om ursäkt om det blir för många bilder nu, men han är ju bara det sötaste jag sett, måste få dela med mig ;)

 

 

 

 

 

 

En riktigt charmör!

2010-06-20 ? 15:47:11

Playtime



Oliver ligger och leker med Jamie, söta dom är!


 

 

2010-06-20 ? 15:37:17

Helgen

Igår var Oliver med mig och tränade, medans mamma och pappa passade Jamie.
Vi tränade step, Oliver hade dock lite problem med koriografin, så han hittade på sin egen, som varken var i takt med musiken eller ens någorlunda lik vad vi gjorde. I slutet tyckte han att han hade varit så duktig så han började spexa på stepbrädan, trampade fel och stukade foten, tror ni jag asgarvade eller? :P

Nu går han omkring och haltar och jag bara skrattar åt honom. Det var jätteroligt att hitta på något bara vi 2, har inte hänt sedan Jamie föddes.

Igår var även jag och Jamie i tidningen, bilden hittar ni här. (klicka på här)

Efter träningen åkte Oliver och jobbade och jag åkte hem till mina föräldrar och hämtade Jamie. Han hade varit lika duktig igen, skönt att höra! Det fungerar bra att pumpa så att mamma kan mata honom efter timme, jag brukar vara tillbaka efter 2-2½ timme.

Ska sätta mig och boka tågbiljett till Göteborg idag också. Jag och Jamie ska på en mini-semester hem till Julie. En underbar tjej som fick sin lilla Nellie 5 dagar innan Jamie föddes. Vi har pratat i över ett år nu och det ska så kul att träffa dom.

Imorgon blir det träning igen, är så himla skönt att ha kommit igång, och roligt är det! :)
Har gått ner 2kg på 4 dagar nu, alltid en början.

Här kommer några bilder ifrån gårdagen hemma hos Jamie's mormor och morfar.

 

 

 









2010-06-20 ? 13:12:54

Min ögonsten

 

 

 

 

Världens finaste! <3

2010-06-17 ? 01:18:43

Barnvakt imorgon


Imorgon tänkte jag träna mitt första step pass på vääääldigt länge. Jag kommer ihåg att jag tyckte det var jävligt roligt och jag var faktiskt ganska bra på det också. Men som sagt det var ett bra tag sen så vi får se hur det går.
Inte att förglömma så var det ju inte så längesen jag lågg och tryckte ut en 4kilos klump heller, det har alldeles säkert satt sina spår på min kropp. Jag har ju fortfarande väldigt ont i blygdbenet, så det lär säkert kännas efter passet imorgon.

Så eftersom jag ska träna imorgon så ska min mamma vara barnvakt åt Jamie. Känns väldigt jobbigt just nu, att lämna honom, det har jag aldrig gjort innan. Men någon gång måste ju vara den första och det är bara i 2 timmar.

Jag tänkte amma hon mamma precis innan träningen, sen går jag ner till gymmet (bara 5-10 min gångväg bort), tränar, duschar och tar lite egen tid och sen promenerar jag upp igen, det tar nog ca 2 timmar. Jag har iaf pumpat ut mjölk som mamma kan ge honom om han blir hungrig efter nån timme, han brukar ju bli det.

Jag litar totalt på min mamma och hennes förmåga att ta hand om Jamie. Det handlar bara om mig, att jag ska lämna min bebis. Men det är lika bra att börja träna med såna kortare perioder nu än att stå där vid inskolningen på dagis ;)




2010-06-16 ? 17:03:33

Bildregn





 

2010-06-16 ? 16:47:30

Träning


I måndags var det Olivers födelsedag, hela 34 år blev han. När han kom hem överraskade jag honom med hans favoritmat kyckling i sötsur sås med ris och sparris. Så vi hade en liten lugn trevlig middag och han fick presenter.


Igår var jag nere på stan. Träffade Malin för en fika, sen skulle hon med mig och fixa träningskläder och joina gymmet. Det var tur att hon var med för första halvtimmen ville inte Jamie ligga i vagnen, så då gick Malin runt med honom i famnen medans jag provade gympaskor. Men efter det så somnade han och sov faktiskt tills jag var hemma.

Jag hittade allt jag behövde, ifrån Stadium blev det:
1 par träningsbyxor
1 sweatshirt
1 Nike träningsbh
1 par Reebok gympaskor och 1 Adidas gymbag

på H&M hittade jag:

1 par träningsbyxor till
7-pack strumpor
2 par linnen




Efter shoppingen gick vi till Friskis & Svettis och jag köpte träningskort. Nu jävlar ska mammamagen bort!


2010-06-13 ? 23:37:00

Tjockis!


Imorgon ska jag ner till stan och fixa träningskort. Jag måste!
Jag tror att om jag börjar träna så kommer jag inte vara lika benägen att trycka i mig 3 kexchoklad inom loppet av en timme. Ibland äcklas jag av mig själv!

Min bror gav mig en otrolig gåva idag! Är mycket uppskattat och så osjälviskt! Tack!

Så imorgon ska jag shoppa ny träningsgarderob och fixa träningskortet. Mamma o pappa bor bara 10 min gångväg från det gymmet så hon ska passa Jamie när jag tränar. Så det får bli att börja pumpa ut mjölk så att hon kan passa honom en 3-4 gånger i veckan i 1-2 timmar!

När jag blev gravid hade jag gått på en diet i 8 veckor. Jag vägde 100kg när jag började och gick ner till 90kg. Jag mådde så himla bra! Det skrämmande var bara att jag hade redan innan jag började på dieten gått ner en del, så vet inte hur mycket mer än 100kg jag vägde till att börja med. Hur hamnar man där? Det är så otroligt lätt!

Jag gick upp till 96kg under graviditeten och 3 veckor efter förlossningen vägde jag 81kg! Helt otroligt!
Jag kände mig så himla bra och smal! Så då kunde jag ju börja unna mig lite choklad igen tyckte jag.
Bara det att jag kan inte unna mig lite grann. Det ökas hela tiden och blir mer och mer tills jag slutligen kan trycka i mig 200gr choklad om dagen! Det slutade med att jag nu är upper i 88kg!
Nej nu får det fan bli en ändring! Jag vill INTE hamna där jag var!
Jag var inte glad!
Den sköna känslan man får när man äter choklad är tamejjfan inte bättre en den otroligt deprimerande känslan man har när man är fet!



Juni 2008



Före (april 2009)


Nu (Juni 2010)

 

Jag vill vara smal för en gångs skull!!

 

 

2010-06-12 ? 21:07:55

Kommentera!



Förresten jag tycker det är lite dåligt på kommentarsfronten. Särskilt med tanke på hur många som läser bloggen varje dag. Det är mycket roligare att blogga när man får lite feedback, så ryck upp er! :D

Annars blir Jamie ledsen på er ju! ;)

Syns att pappa har målat idag, därav väldigt skitiga händer trots intensiv tvätt!
2010-06-12 ? 20:55:13

Deppig :(



Idag har varit en relativt lugn dag. Oliver jobbade så jag och Jamie spenderade morgonen i soffan och mös. Sen när Ollie kom hem så städade jag som tusan, det behövdes!

Jag behöver råd! Jag gick ner jättemycket när jag födde, gick ner till 81kg, skitbra! Bara det att så fort jag födde så kom mitt sockerberoende tillbaka, med besked! Jag har nu gått upp till 88kg igen! Är helt deppig! Jag vet att jag inte ska äta skit men kan inte stoppa mig själv!
Jag vill börja träna, tänkte gå och köpa kort i veckan. Men det är inte det som är problemet utan hur fasen jag ska sluta med godiset. Känner mig bara äcklig och fet :/
jag har iaf försökt börja äta bättre. Frukost, lunch och middag. Det kan jag hålla mig till kanske 4 dagar i veckan. Men äter ändå en massa skit, hur fan ska detta gå?!


Så mycket händer med Jamie. Han snackar massor med oss och älskar när vi sitter och pratar med honom. Nacken blir starkare och starkare för varje dag. Nu har han även börjat sätta sig upp om han halvligger och vi håller honom i händerna. Han liksom drar sig själv upp, sötnos!
Han dreglar massor och tuggar på sina händer, är det inte lite tidigt för att börja klia i munnen?
När jag var och fikade med Sandra och Malin i torsdags så försökte han härma Malin när hon vinkade. Han gjorde det flera gånger efter henne, inget sammanträffande med andra ord. Han är så duktig!

Älskar honom verkligen mer och mer för varje gång jag tittar på honom. Han är så fin, fattar fortfarande inte att han är vår. Att vi har skapat denna lilla kille!




 

 

 

Det finaste vi gjort!

 

 

 

2010-06-09 ? 21:10:06

Temahelg Baby!


Jag är med i ännu en tävling hos Diana. Diana har nu en temehelg för bebisar. Med en massa tävlingar och recensioner av olika produkter. Väldigt intressant! Gå in och titta runt lite vettja! (klicka på hennes namn här i texten bara)





Napparna är ifrån Bambino MAM och de är de enda som Jamie snuttar på.
Klicka på bambino här ovan så kommer ni in på deras hemsida så kan ni se vilka produkter de har.

Bambino MAMs nappar tas fram i ett nära samarbete mellan formgivare och tandläkare så att de ska passa perfekt i bebisens mun. Sugdelen på MAM:s nappar finns i högkvalitativ naturlatex och i Silk Teat.


Glöm inte att titta in hos Diana!
2010-06-09 ? 20:34:56

Min stora kärlek


Nu har det varit tyst i några dagar igen. Men har haft jättemycket plugg att ta itu med och jag är fortfarande inte färdig.

Idag var jag på BVC med Jamie. Han hade gått upp 115gr på 6 dagar, det är väl okej. Nu väger han 5480gr och är 61cm lång. Vi hade även ett samtal om hur jag mått efter förlossningen. Jag har inte alls varit nere, förutom när det gällt problem med amning osv, så det är inga problem. Sen så ammade jag framför henne igen och även denna gån, ogen tyckte hon att det såg jättebra ut. Han åt aktivt och arbetade bra med käken. Så jag gör allt rätt som jag kan göra iaf. Jag ammar en gång i timmen när han är vaken och det går inte mer än 3-4 timmar mellan amningar när han sover. Jag ser till att han sover så mycket som han ska. Så mer kan jag inte göra.
Han är väldigt aktiv när han är vaken, jätteglad och vi leker massor. Han kissar jättemycket så han får definitivt tillräckligt med vätska och han bajsar bra. Det kanske inte är meningen att han ska vara en sån ugnge som går upp 500gr i veckan och det är väl upp till mig att inse det. Men det är svårt.

Igår var jag nere på stan och inne på biblioteket och lånade en roman till Svenska B. Det blev Charles Dickens - Nichoas Nickleby. Sandra var med mig där inne och hjälpte mig med Jamie under tiden jag sprang runt och försökte hitta rätt, det var ett tag sen man var på ett bibliotek.  Sedan gick vi och tog en fika som vanligt. Ville gärna träffa henne innan måndag då dom åker till Tunisien i 2 veckor, är inte alls avundsjuk!
Efter fikan så gick jag och handlade lite sommarkläder til Jamie. Det blev 2 par shorts och 3 ribbade linnen i stl 62.


Vi har de senaste dagarna märkt att Jamie är väldigt fascinerad av sin Bamse-tröja. Han sitter och ler och snackar åt den. Så jag letade upp ett avsnitt av Bamse på youtube. Han var helt fångad. Han satt oi pappas famn och log åt skärmen, fast lyckades inte fånga ett leende. Han är så jä*la söt vår son! Helt otroligt stolt är jag, vill visa upp honom för hela världen och säga att han är min! Eller vår! ;)


Sen får det bli lite bildregn av vår skatt också.




Love <3
2010-06-06 ? 13:36:40

Jag är med och tävlar!



Jag är med och tävlar hos Diana om ett jättefint babynest!

Tävla ni också vettja :)

2010-06-01 ? 22:20:27

Den bästa <3



Gladfisen! Ignorera mina irriterande - Hej! ;)




2010-06-01 ? 21:24:03

100601

Idag har jag och Jamie varit riktigt lata!
Jag försökte få honom att städa undan i lägenheten men han bara tittade på mig som om jag var dum i huvudet ;)

Jag har bara ammat, ätit, kikat på TV och sovit bredvid min lilla ängel.
Har inte haft en slappe dag på hur länge som helst, så idag fick det bli det. Jag har inte ens duschat haha.
Fast snart ska jag hoppa in och bli ren!

På torsdag är det först återbesök hos barnmorskan. Ska väl bli kul och höra vad hon säger.
Direkt efter ska vi upp till BVC. Sköterskan sa att vi skulle komma in igen och väga honom bara för att se så att han fortsätter att gå upp i vikt efter helgens bravader.
Men jag måste säga, amningen har gått över all förväntan idag också.

Idag har vår lille kille lekt fotomodell. Han har varit på riktigt bra humör och han och Oliver satt och prata hur länge som helst nu ikväll. Jamie bara skrattade åt honom (han ser ju faktiskt lite rolig ut) 




Med snuttefilt på huvudet





Sitter fint i babysittern medans mamma lagar mat

2010-06-01 ? 21:04:51

Mys

Igår var Lina här hela dagen. Var mysigt. Det är inte ofta vi träffas längre, tråkigt!

Vi fick snackat en massa, åt lunch och middag och hon fick träffa Jamie vaken för första gången haha.


Nu när jag fått på vyssan lull tassarna på sängen så är det lite lättare att få Jamie att ligga där. Jag hade tänkt börja att han ska iaf försöka sova där minst en gång per dag. Så att han vänjer sig vid att ligga där igen så att vi någon gång i framtiden kan ha sängen för oss själva. Han var ju så duktig de första 3 veckorna, då sov han hela nätterna i sin egen säng, men inte nu länge, nej det passar sig inte!

Under napen idag



Jamie och Lina gosar efter badet - mys!

2010-06-01 ? 12:14:28

Jamie - 2 månader idag!

Kan inte fatta hur snabbt tiden går! Jag bjuter av varenda dag och det är helt underbart att se hur han utvecklas hela tiden. Jag ser fram emot att se honom växa upp och bli en helt fantastisk människa.

Så här har tillväxten sett ut än så länge:

Datum         Ålder       Vikt        Längd    Huvudomfång

100401       Nyfödd    4055gr      51 cm        37 cm

100403       3 dg        3765gr        -             36 cm

100412       1½ v       4040gr        -               -

100419       2½ v       4125gr      54 cm       37 cm

100422       3 v          4255gr       -                -

100426       3½ v       4320gr      55 cm       38 cm

100503       4½ v       4615gr      56 cm       38,6 cm

100510       5½ v       4730gr      57 cm       39 cm

100517       6½ v       4925gr      58 cm         -

100526       7 v          5170gr      60 cm         -

100531       7½ v       5285gr         -             -


Så som ni ser har vikten sett sådär ut, medans han är väldigt lång.
Vi får hur det går nu framöver när amningen bättrat sig.




Några minuter gammal




6 veckor och 5 dagar gammal



Är så oerhört lyckligt lottad att jag får ha honom i mitt liv. Vet inte hur vi klarade oss utan dig! <3