2011-06-26 ? 14:25:24

Hittade en mjuk könslös docka på loppisen ...

dsc02120 (MMS)

Hittade en mjuk könslös docka på loppisen idag som både jag och Jamie älskar!

2011-06-23 ? 13:08:37

Dan för dan
Imorgon är det midsommar och jag går runt på jobb och plockar ihop lite av maten vi ska äta. Idag jobbar jag mellan 10-19 och sen ska jag hämta upp Jamie som spenderar dagen med sin mormor. Har redan lyft allt för mycket, det i kombination med min inflammation gör att jag har jäkligt ont i foten just nu. Så därför passade det extra bra med en rast just nu!

Det är så svårt att veta hur mycket mat man ska handla till fyra personer, det blir en del olika saker så man behöver kanske inte ha så mycket av varje? Det blir nypotatis, sill, köttbullar/prinskorvar, västerbottenostpaj, janssons lite lax och hovmästarsås, ägg, bröd och sen jordgubbar och grädde till efterrätt.  Vad har man mer?

Men det blir nog bra ändå skulle jag tro. Man behöver ju inte ha mat till ett helt kompani!
Nu ska jag återgå till min rast och bara göra ingenting.
Hoppas ni har en bra dag
2011-06-22 ? 23:51:59

TwilightHar suttit och sett Twilight och Twilight New Moon nu ikväll. De är så jäkla vackra Bella och Edward! Man känner verkligen den intensiva kärleken om man dras med i hela historen.
Nu ska jag bädda ner mig i sängen och förhoppningsvis få lite välbehövlig sömn innan jobb imorgon

2011-06-22 ? 19:43:55

Vår kväll

Jamie och jag har haft en jättemysig kväll. Oliver jobbar sent så vi har busat för oss själva, vi läste böcker, busade och skrattade i sängen, jagade varandra och bara hade det helt underbart! Men nu vägrar ungjäkeln att sova ;)
Tror han börjar ge med sig nu, för det var ett tag sen jag hörde något där innifrån.

Jag har laddat med twilight triologin och mysbelysning, vardagslyx!
Imorgon blir det jobb, likaså fredag och lördag. Sen på söndag ska jag och Therese åka ner till Malmö och gå på barnloppis. Can't wait!
När han går och hämtar en kudde att mysa med så vet man att han börjar bli trött <3

 

 

2011-06-22 ? 15:42:05

Goda nyheterTherese och William kom hit innan för en snabb fika innan jag skulle till ÖF, jag hade bakat amerikanska chokladmuffins. De blev helt okej, hade dock varit godare om det har varit liiite kladdigare :)
Grabbarna lekte och vi snackade lite innan vi begav oss.


Vi hann även med att se Jamies älsklingsprogram "I drömmarnas trädgård" innan vi gick.

Han blir helt fast vid det, älskar verkligen det!!

Det var avslutning på öppna förskolan idag och Sandra hade bakat en jättegod äpplepaj, um num num! Massa fy fy har det blivit idag haha. Sen var det dags för Jamies doktors besök, som gick jättebra. Det var som tur var bara en svullen lymfkörtel. Han tittade även på hans fot eftersom han haltat och lyssnade på hjärta och lungor eftersom han blir ganska lila runt munnen ibland utan anledning. Men han fick alla tummarna upp och en godkänd stämpel i rumpan. Nu har vi nyss kommit hem och jag hann inte mer än att byta blöja på Jamie och lägga honom i sängen innan han totaldäckade. Så nu får jag njuta av två timmars lugn och ro innan snyggingen vaknar igen!Nu ska jag njuta av de goda nyheterna och lugnet innan jag måste springa ner i tvättstugan. Hoppas ni har en jättebra dag!

2011-06-22 ? 09:34:00

Doktor


Som tur är så kom onsdagen snabbt, jag har försökt tänka positivt eller inte tänka alls. Det har väl gått sådär. Jamies knöl ömmar, han reagerar när man rör vid den. Jag hoppas att det bara är en svullen lymfkörtel pga virus eller något liknande. Det får inte vara något annat så är det bara

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen iväg till affären med Jamie. Ska handla lite ingredienser till bakning för Therese och William kommer hit på fika innan ÖF.

Önska oss lycka till!!
2011-06-21 ? 23:21:41

Svar på frågestunden


Mikaela
Kan du berätta lite om Helsingborg? (Om jag nu ska flytta nån gång så är det bra om jag gör lite research.. ;))

Hur träffades du och Oliver?


Svar:  Helsingborg är definitivt staden i mitt hjärta, jag är född och uppvuxen här. Trots utlandsvistelse och boende i annan stad så är det här jag kallar hem. Jag kan inte tänka mig att inte bo här för all framtid. För mig är det en perfekt stad, precis lagom stor. Jag älskar att bo på kusten och att kunna ta en båttur över till Danmark bara sådär för att jag känner för det. Samtidigt gillar jag att man ändå har så nära till naturen och "landet". Nu vet jag inte om du ville veta något mer specifikt, det enda jag kan säga att jag inte gillar är att hels Helsingborg ligger på en kulle, så har du varit nere i stan så måste du på ett eller annat sätt upp för en jä*la brant backe haha

Jag och Oliver träffades i april 2006 på en pub i London. Jag hade varit au-pair sedan juli 2005 och hade lärt känna en massa svenska tjejer där nere. En av tjejerna, Elin, introducerade mig för en autraliensk pub som hade live-band varje vecka, spriten flödade och australienarna likaså. Jag har ju alltid varit svag för deras accent ;)
Men bara så där en kväll står jag och min kompis och dansar. Då kommer en kille fram till mig och frågar vad jag heter, efter många om och men lyckas vi utbyta namn med varandra (väldigt hög musik), sen den kvällen har vi i stort sätt varit oseparerade. Vi spenderade hela den sommaren liggandes på en filt i Hyde park, pratade om allt mellan himmel och jord. Vi gick ut och drack en massa öl och åt en massa hamburgade på ett ställe som till slut fick ställa undan majonäsen för vi tömde alltid halva burken haha. Jag skulle egentligen flytta tillbaka till Sverige juli 2006, men eftersom vi var så kära så skaffade vi en lägenhet tillsammans och jag hittade ett jobb. Däremot blev jag akut sjuk i augusti 2007 och ville därefter flytta hem igen. Oliver tvekade aldrig utan han ville absolut flytta med mig.
Många i min närhet klandrar honom för att han fortfarande inte lyckats få något jobb, eller att han borde lärt sig bättre svenska. Till en viss del håller jag med dom, men jag tror inte dom inser vilken uppoffring han har gjort som gett upp hela sitt liv, sina vänner och sin familj för att följa kärleken till ett helt nytt land. Där han inte känner någon och aldrig hört språket innan, det är svårt. Men vi kommer lyckas så småningom. För mig betyder det så mycket att han bestämde sig för att ta en chans, för att satsa på oss. Nu, 3½ år senare sitter vi här med en underbar son, vad mer kan man önska sig?


Anna

Kul att du är tillbaka!

Jag tycker om att läsa om er vardag, har själv en dotter i Jamies ålder!


Vad menar du med det "nya livet" eller hur du skrev?


Hur går det med din träning och kost?


När ska Jamie börja förskolan? Hur känner du inför det?


ja, det var några frågor som jag kom på just nu!


kraam

 

Svar:

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja med att svara denna frågan, det känns som att det behöver ett inlägg för sig själv. Men kortfattat kan jag väl skriva att efter diverse episoder så har jag beslutat att bryta kontakten med mina föräldrar. Vi pratar fortfarande, eller ja, bara med min mamma. Men då enbart när det gäller att dom vill träffa Jamie osv. Det är enbart i den utsträckningen. Jag får se om jag kommer att skriva om detta närmare inpå på bloggen eller inte. Ena delen av mig tror det hade varit bra att bara vädra allt, jag har länge sagt att jag borde gå och prata med någon, men vet inte om jag vill. Andra delen av mig känner att jag inte borde, har väl egentligen inte anledning till varför inte. Så vi får helt enkelt se....

Ja med träning och kost har det varit väldigt upp och ner. Under början av året och en del av vintern har jag varit väldigt nere. Det var mycket som hände i mitt liv och självkänslan låg (börjar sakta komma upp något igen) på absoluta botten. Men jag kände ingen vilja eller ork att ta tag i det överhuvudtaget. Vilket har resulterat i att jag har gått upp en del i vikt.
Däremot satte jag igång igen för 3 veckor sen (imorgon) och det har gått bra än så länge. Men vill inte prata för mycket om det så jag inte "jinxar" det. Vill heller inte säga att, oh det går jättebra, för att sedan behöva skriva att jag misslyckats än en gång. Jag är inte mer än människa.

Vi har inte riktigt bestämt när Jamie ska börja förskolan. Vi pratade först om augusti,men vi har inte ens ansökt om någon plats och har bara tittat på en förskola. Så det lutar åt att kanske t.o.m vänta till januari. Eftersom Oliver bara jobbar nån gång ibland och jag bara har en halvtidstjänst så har vi den möjligheten att vara hemma med honom istället för att lämna honom på förskola. Däremot är det ju inte så tjockt med pengar, men hellre det och kunna njuta av den här tiden när man kan. Vi träffar mycket barn, är på öppna förskolan osv, så han får ändå den stimulationen så det inte blir en chock för honom sen när han väl börjar på förskolan.
Jag har ganska blandade känslor angående att lämna honom på förskolan. Den största delen av mig känner en stor sorg. Att helt plötsligt lämna över mitt barn till en för mig främmande människa och förlita mig på att den personen ska min son den uppmärksamhet, närhet, tillgänglighet och kärlek som jag ger honom. Så kommer det ju givetvis inte att vara, det går inte. DET gör mig mest ledsen, att han kanske kommer att känna att han inte får det han behöver. Jag har inga problem med att lämna bort honom osv, så det är inte där skon klämmer. Men jag vet ju att förskola är ett måste och att det kommer att gynna honom nått otroligt också. Jag får försöka bearbeta mina känslor kring detta innan det är dags helt enkelt. Därför känner jag också att jag gärna hade sett att han pratade innan han började förskola, något sånär iaf, så att han kan förmedla om det är något som trycker honom eller som han inte är nöjd med.

carro

Okej, jo det är ju kul med några rader ibland :)

Tack så mycket, den där kommentaren gjorde verlkigen min dag, nä närmsta veckan :) du är så sööt!!


en fråga till frågestunden då, jag kan nog komma på några st.. haha


Hur är det med Jamie och hans framsteg? Alltid lika kul å läsa om :)


Hur trivs ni i nya läggan?


Och hur är det med dig? Jobbar du nu? :)


Puss på er!

 

Svar:

Det är jättebra med Jamie, han är en fantastisk liten kille. Han började gå på dagen då han fyllde 13 månader och det har varit full rulle sedan dess. Han tog 15 steg en dag sen har han inte en enda gång gått tillbaka till att krypa (om han inte busar rundor då gillar han att klampa med händerna på golvet) så han har nog sett fram emot att gå själv. Han pratar dock inget än, förutom mamma och pappa. Men det bekymmrar mig inte, eftersom han är tvåspråkig så säger "dom" att det brukar ta längre tid att börja prata. Jag ser dock fram emot det!
Åh gud kan inte komma på så mycket att skriva, det känns som det händer nya saker hela tiden.
Han älskar att dansa och musik i allmänhet. Gillar han en låt så början han klappa och snurra runt, han dansar!
Han håller på att få en massa kindtänder så vi har en liten gnällig period just nu. Han sover för det mesta hela nätterna och har äntligen börjat vaknat liiiite senare. Nu vaknar han mellan 5-6 (innan var det kl 4 på pricken), jag tar tacksamt emot alla extra minuter i sängen haha.
Han älskar att busa och bli jagad. Han tycker om tittut och han ääälskar böcker! Om man "tappar bort" honom nån gång här hemma och undrar varför det är så tyst, så har han oftast satt sig i någon hörna med en bok som han bläddrar i. Speciellt älskar han alla böcker med flickar, böcker man kan känna olika texturer i och böcker med fordon. Han älskar barnprogram, särskilt "I drömmarnas trädgård"
Han älskar att vara ute och pilla på allt, löv, sand osv.
Han är bara min absoluta drömprins haha :)

Vi trivs underbart i den nya lägenheten! Det är så skönt att Jamie fått sitt eget rum, trots att vi har en hel del leksaker i vardagsrummet ändå ;) Vi trivs jättebra med ytan och layouten. Vissa idiotförklarar oss för att vi flyttade från markplan till tredje våningen utan hiss. Men det stör oss inte nämnvärt, det enda jobbiga är om jag är hemma med Jamie själv och tvättar, då blir det ett jäkla slitande. Men vi har skaffat en tvättmaskin, så den ska kopplas in. Visst hade det varit skönt med uteplatsen och så nu på sommaren. Men den lägenheten hade bara dåliga vibbar. Det var mina föräldrars före mig och allt i den var halvfärdigt, men skulle ha fixats av dom när vi flyttade in, vilket såklart aldrig gjordes. Där var inte heller en sovrum till Jamie, endast ett superlitet "halvrum" och det hade inte räckt.
Visst hoppas vi på ett litet radhus eller så i framtiden, men just nu så trivs vi jättebra här. Det känns som hemma.

Ja, jag jobbar nu. Jag började jobba halvtid i mars och det har gått jättebra. Har haft perioder då jag verkligen känner att jag mycket hellre hade varit hemma med Jamie, men nu ser situationen ut som den gör och jag har inte så mycket att välja på. Jag ska iaf vara glad att vi klarar oss påa tt jag bara jobbar halvtid, det är knapert, men hellre det än att aldrig träffa min lilla familj.
Jag har dock börjat fundera på att plugga något på distans de dagarna jag är hemma, jag vill inte sitta fast här för alltid. Jag vill kunna söka in på sjuksköterskeprogrammet så småningom och det kan jag inte med mina betyg som de ser ut nu. Så jag får nog ta tag i det så att jag kommer nånvart inom en snar framtid :)

Tack för alla frågorna och jag hoppas ni blev nöjda med mina svar.


 

2011-06-21 ? 21:52:33

Jamie

Eftersom jag inte bloggat mycket de senaste dagarna har ni också missat en massa bilder. Så eftersom jag inte orkar skriva något ikväll så får ni istället ett bildregn.Han är det dyrbaraste jag har! <3

2011-06-21 ? 14:48:26

punka, halt och midsommarVi har tagit vara på ledigheten till hundra idag. Jag går fortfarande i pyjamas och nu vilar Jamie middag. Vi har bara mysit och lekt hela "morgonen". Nu håller jag på att städa så då kan jag lika bra behålla pyjamasen på, för det blir duschen nästa!

Oliver skulle iväg och jobba men när han väl skulle sticka så var där punktering på cykeln, så först fick han lämna den på lagning och vänta på att den skulle bli färdig. Men nu har han äntligen kommit iväg, så jag fick lite egentid också, synd att man spenderar den genom att städa. Men man kan inte få allt ;)

Foten gör fortfarande ont, smörjer in med Voltaren gel var fjärde timme eller så. Det tar inte bort smärtan men förhoppningsvis försvinner inflammationen snabbt

Inte nog med att Jamie har en knöl som vi ska få undersökt imorgon så har han börjat halta på ena foten. Jag antar att han bara trampat fel nu när han springer runt som en galning, men man blir ju paranoid för mindre. Allt ska vara bra imorgon ska ni se! Positiva tankar, positiva tankar, positiva tankar.....

På fredag är det alltså midsommar och i sista minut bjöd vi in Therese, Johan & lille William som tackade ja, så på kvällen blir det mat, mys och snack :)

Vad ska ni göra på midsommar?
2011-06-20 ? 23:39:29

Maktlös


Oj nu var det ett väldans tag igen, har haft mycket att stå i med jobb och träffa kompisar, man måste leva också :)
Imorgon är jag ledig så då får det komma en längre uppdatering.

Jag sitter här med en inflammation i hälsenan vilket känns sådär, är ju inte superskönt om vi säger så. Dessutom har jag ett jobb där jag står upp hela dagarna på ett hårt stengolv. Inte den bästa kombinationen, men vad gör man.

Vi har också hittat en knöl på Jamies hals som en läkare ska titta på under onsdagen. Vi är jättenervösa och hoppas självklart det inte är något allvarligt. Min bebis! Känner mig maktlös!

2011-06-11 ? 09:44:22

Molo


Jag har aldrig varit någon märkesnörd, varken till mig själv eller till Jamie. Självklart vill jag att han har kläder och skor av bra kvalitet och har därför investerat i kavat skor, pop och didriksons ytterkläder. Men vanliga kläder han han haft h&m, lindex osv.

MEN, nu har jag fått upp ögonen till två av de dyraste märkena jag känner till, såklart! Nova Star och Molo, de har så underbart snygga kläder, men väldigt olika varandra. Jag har både köpt nytt och begagnat för att spara in på pengarna. Så efter ett par veckors tid har han fått ihop en fin samling.
Särskilt Molo kläderna tycker jag är som ett litet konstverk, de är så fina! Massor av färg, stjärnor och ränder, just what I like!

Så här har jag tagit bilder på hans samling av just de kläderna, enjoy!

 Jag är kär, är det konstigt? ;)

2011-06-10 ? 23:58:23

Har inte orkar uppdater sen jag kom hem ik...

Har inte orkar uppdater sen jag kom hem ikväll, hann med att mysa lite med älsklingen, duscha och renbädda sen var det dags att lägga sig, vart tar dagarna vägen? Jamie har börjat att dansa när man sjunger, så jäkla sött! Han klappar och snurrar i en ring, han verkligen älskar musik. Natti natti :)

2011-06-10 ? 16:52:19

Studenten


Sitter på jobb nu, första dagen tillbaka efter att ha varit ledig i tio dagar (förutom ett litet gästspel i lördags). Känns väl sådär kan jag säga, är mycket hellre hemma med Jamie, nu vill jag vinna på Lotto så den drömmen kan bli sann. Aja, drömma kan man väl få göra?

Jamie har börjat vakna lite senare på morgnarna, vilket är mer än välkommet! Så istället för att vakna kl 4 brukar vi numera gå upp mellan 5 & 6, sovmorgon kallas det. Ja allt är relativt, eller hur? ;)

Morgonen spenderades släpandes mellan tvättstugan och lägenheten på både bebis och tvätt, däremellan hann vi med 1½ timmes utelek innan jag var tvungen att dra mig mot jobb. Ska bli skönt att komma hem ikväll till min stora kille och pussa på honom. Hann bara ses en snabbis eftersom han jobbade imorse och sen kom han hem och tog över Jamie så jag kunde cykla till jobb, vilket jag gjorde på 10minuter(!) Måste vara rekord, jag var ganska sen så jag öste på, ½mil på tio minuter, inte illa!

Nu är snart rasten slut så får återgå till mina plikter. Här är helt dött idag, studenterna firar utanför fönstrer och jag tänker mig tillbaka 6 år då jag själv tog studenten, ja, så länge sen var det! :)

2011-06-09 ? 23:27:12

Ligger fortfarande vaken. Balkongdörren är...

dsc02076 (MMS)

Ligger fortfarande vaken. Balkongdörren är öppen och jag njuter av den friska luften. Imorgon är en ny dag och jag får spendera den med den bästa. Kolla bara snyggingen här!Jag är lyckligt lottad

2011-06-09 ? 22:25:26

Blää


usch jag blev på så dåligt humör här ikväll! Vill så mycket, helst nu, men det går inte. Jag och Oliver ska jobba hårt för att få vad vi vill, men det kan ta ett tag. Det känns som att det är dags att vi tar oss vidare nu!

Jag är trött och går och lägger mig
Natti
2011-06-09 ? 14:12:46

RastlösNu har nyss Therse och Johan varit här på lite fika och snack. Oliver har lagt Jamie och ska snart sticka till jobb, vad ska jag nu hitta på då? Kanske bara ligga raklång i soffan och zappa? Men jag blir så rastlös då! Aja jag hittar väl på något. Har redan rensat och städat i min garderob idag så det kan jag inte göra.Glöm inte bort frågestunden heller, tänkte att jag väntar tills på söndag med att svara på frågorna, om det är fler som är suuuuperintresserade av mig ;) haha

2011-06-08 ? 20:06:22

De senaste dagarnaI måndags åkte jag ju som sagt till Malmö med Therese och hennes son, hade en jättetrevlig dag. Däremot var loppisen ganska dålig, tyckte inte där fanns mycket alls. Men det var kanske för att jag hade höga förhoppningar eftersom det är just en barnloppis. Jag kom hem med en bok, två leksaker, ett par badbyxor och en omlottklänning till mig själv.

Sen igår åkte jag och Jamie först ner i stan och träffade Sandra en runda innan vi skulle åka ut och hälsa på Charlotte och hennes lilla Olivia. Det var länge sen vi träffade dem men det ar hur roligt som helst. Det är helt annorlunda nu när Jamie börjat gå, de kan leka på ett helt annat sätt.

Idag blev det bara en öppen förskola, jag var helt död imorse. Kanske för att jag har ränt rundor nästan varenda dag jag har varit ledig nu, lite tropisk värme på det och resultatet blir en väldigt trött Sandra. Men vi har haft en jättemysig dag ändå, vi har lekt, busat och sjungit. Nu har jag nyss gett Jamie ett bad innan det var dags för honom att sova.

Jag har inte varit hungrig innan så nu tänkte jag göra en hemmalagad hamburgare till mig själv och mysa upp i soffan. Imorgon är sista dagen på min ledighet och det känns jättetrist. Har inget inplanerat så tror att vi kommer ta det lugnt hela dagen, har inte hunnit vila upp mig än haha

Lillskiten försöker äta själv :)

2011-06-08 ? 19:55:38

The walking dead


AMC släppte två bilder på kommande säsong av The walking dead innan idag. Åh det ser lika hemskt och underbart ut som jag hade hoppats på. Nu kommer jag att längta ihjäl mig till i höst då säsongen sätter igång igen.
Jag älskar verkligen allt som har med zombies att göra. Även andra skräckisar, men zombies toppar listorna hos mig varje gång!2011-06-08 ? 12:01:35

Det kommer


Dålig uppdatering igen, men jag har haft fullt upp de senaste två dagarna, nu ska vi springa iväg till öppna förskolan så jag skriver mer senare idag :)

Kramis
2011-06-04 ? 23:15:03

Mys i min ensamhet


Cyklade hem från jobb på 16 minuter, det tar tolv ner. Men den jäkla backen i början på vägen hem tar döden på en så den slukar en del tid. En halv mil på 16 min är inte så illa tycker jag. Jobbdagen gick bra trots att jag inte var så taggad, den gick fort.
Utanför jobb var det någon körtävling så där var massvis med folk som strömmade in, det märkte dock inte jag av uppe i charken utan det var där nere där det handlades dricka, glass och cigg.

Jag kom innanför dörren 21.35 och satte direkt igång att städa, båda grabbarna sov och hade lämnat andra världskriget efter sig. Jag har nyss hunnit med att städa klart och ha en dusch, så det tog ett tag

Nu ska jag sätta mig och se ett par avsnitt av Teen Mom 2 och mysa i min ensamhet, har tänt ljusen i mina kronljusstakar och filten ligger redo.

Förlåt för att det inte har blivit några bilder idag, men har inte hunnit med det helt enkelt.
Får komma imorgon istället

Trevlig kväll

2011-06-04 ? 17:03:56

Jobb


Blev lite hastigt inringd till jobb i morse, så har varit här sen kl 15 nu. Det gjorde inte så mycket, ganska skönt att komma iväg lite faktiskt.

Förmiddagen spenderades ute i solen på en filt med Jamie och sen kom Sandra och snackade skit en stund.
Har nog fått lite färg, man känner sig så fräsch då.

Nu är min rast snart slut så ska jobba vidare. Imorgon blir det ett besök till en lokal bakluckeloppis, hoppas på en massa trevliga fynd!

Hoppas ni har en underbar lördag
2011-06-03 ? 21:05:45

Walking babba

While we're at it Im posting a video of Jamie walking. You just missed when you left, so typical!
2011-06-03 ? 21:00:56

Little uppdate for granny


I have for a long time been promising Oliver mum, Marie, to write something in english in here so that she can understand it. I haven't been very active here lately so thats why I haven't gotten around too it until now.

Hi Angela and Marie, I take it your both reading this right now. We so wish we could be there in Birmingham with you all and not to be forgotten, the bump. But I hope that you'll have a great time without us and that you'll have nice weather. Here its really warm and today me and Jamie was down by the beach with some friends. The one I took you to Marie when you were visiting. Jamie has been running around checking out all the girls in their bikinis, he had no interest in sitting down with us on a blanket to have lunch.

You know, he's such an amazing little guy. Its wonderful to see him grow and develop and turn into a right cheeky monkey. He has such a cheeky streak in him, dont have the slightest idea where he got that from! ;)
On mothers day (which was here last sunday) he started to give us kisses. He walks up to us, says mmm, and plants a big one right on our lips and the he cries out in joy. Thats happiness!

Dont know what more to write at the moment, but I'll promise to make a few more english texts in here so that you can keep uppdated! I hope we all will get to getter towards august/september, and we cant wait for another little baby in the family. I hope everything is well with you Angela and that Daniel is the gorgeous little boy we know him to be.

Lots of love xoxo
Sandra, Oliver & Jamie

Jamie is helping daddy put together his new bikeHappy boyGetting ready for a walkup and walkingJamie and daddy when we were in Denmark
You and Jamie by the duckpond

2011-06-03 ? 20:36:25

MemoriesSatt och tänkte på Jamies dop innan och låten som en kompis till oss sjöng, den är så vacker!Baby of mine

Baby mine, don't you cry
Baby mine, dry your eyes
rest your head close to my heart, never to part
baby of mine

Little one, when you play
dont you mind what they say
Let those eyes sparkle and shine
never a tear, baby of mine

If they knew sweet little you
They'd end up loving you too

All those same people who scold you
What they'd give just for the right to hold you

From your head down to your toes
you're not much godness knows
But you're so precious to me
Sweet as can be baby of mine

Jamie med oss och sina tre faddrar
på sin dopdag den 28 augusti 2010


2011-06-03 ? 17:30:31

Sommardag


Vi kom alldeles nyss hem ifrån en jätterolig dag med Therese, Johan och deras lilla William. Det var supertrevligt och trots det bara var andra gången vi alla träffades (den första varade i tio minuter) så kändes det som man känt varandra mycket längre. De har samma humor som mig och det var lätt att prata. Så den här dagen får absoluta toppbetyg! Nästa gång är förhoppningsvis Oliver också ledig så att han kan följa med!

Nu ska jag ställa mig och laga mat åt mig och Jamie. Jag blir gräsänka ikväll då O ska iväg till en kompis och dricka lite öl :)
Bilderna är snodda ifrån Therese

2011-06-03 ? 11:07:57

Picknick


Solen skiner ute, så det är perfekt väder för att packa ner filt och inhandla lunch för att ta ner till stranden.
Nu ska vi bara packa ihop oss sen ska vi promenera och möta Therese och hennes lilla William.

T-shirt - Lindex
Stjärnjeans - Lindex
Accessoarer - Mössa och scarf från en tjej som syr själv
Skor - KavatHoppas ni får en bra dag i solen, om ni har någon <3
2011-06-02 ? 22:10:21

Mitt hjärta


Nu ska jag strax gå och lägga mig, om jag känner Jamie rätt så blir det en tidig morgon (kl 4!)

Idag har vi inte gjort mycket alls, vi var iväg på en promenad och jag har tvättat. Annars har det bara varit en massa lek och stoj.

Imorgon ska jag iväg på fika med en tjej som har en lite kille på runt halvåret. Har känt ett tag att det är dags att lära känna lite nya mammakompisar, så nu har vi startat en grupp på facebook, där vi är ett gäng som ska börja träffas. Ska bli jätteroligt!

var tvungen att bjuda på denna bilden från tidigare ikväll då vi hade lte matkrig, haha bra föräldrar va?

2011-06-02 ? 08:51:30

Frågestund

Eftersom jag inte varit här på väldigt länge nu, så tänkte jag ställa till med en frågestund. Ni kanske undrar något, har tänkt fråga mig något etc. Här är er chans, kör på!

Nu får vi se om det finns några läsare kvar haha!

2011-06-02 ? 08:49:01

I'm back!

Jaha, ska vi våga oss på ett blogginlägg då? Jag har verkligen inte känt för att blogga nu när mitt liv har varit i tumult. Allt börjar landa nu och vi vänjer oss vid ett nytt liv

Allt flyter på, jag jobbar och Jamie växer och frodas hemma med pappa. Det är så underbart att bara jobb halvtid. Dock ska jag ner till lärcentrum/komvux imorgon för att prata lite om min framtid och vad jag ska plugga osv, känner att jag behöver satsa lite på framtiden nu. Detsamma gäller Oliver, han måste få ett jobb!

Vi vill så mycket med våra liv, men just nu kan vi inte göra något av det eftersom vi är ganska begränsade ekonomiskt. Men det kommer!

Här hemma är det fullt ös sedan Jamie började gå, han flyger från ställe till ställe. Han blir mer underbar för var dag som går. Jag älskar att se hur hans personlighet kommer fram mer och mer, både på gott och ont haha, ni föräldrar vet vad jag menar ;)

Min tanke är att börja blogga ordentligt igen, men för att göra det behöver jag lite hjälp ifrån er. Jag behöver inspiration, vad vill ni läsa om? Gillar ni det här dagboksupplägget som har varit eller är det något annat ni vill att jag skriver om? Ge mig gärna lite feedback!

Nu vaknar snart Jamie från sin morgonvila och så ska vi försöka fundera ut något att göra idag!
Har saknat er!