2010-11-29 ? 17:19:18

Vad har hänt....?


Här hemma har vi möblerat om lite. Vi hade en del möbler framför elementen här hemma och när vi mätte temperaturen här hemma hade vi 16.5 grader, så väldigt kallt med andra ord! Vi flyttade bort alla möblerna från elementen och storstädade här hemma, men blev dock ingen skillnad. Så efter samtal med hyresvärden så kom dom samma dag och skulle fixa det, tydligen var det något fel med värmepumpen som har hand om hela vårt område, nu är det iaf varmt och skönt här igen!

Jamie fick en egen liten lekhörna i vardagsrummet eftersom vi fortfarande inte fixat till hans rum, skulle vilja hinna innan jul, men realistiskt sätt lär det nog inte finnas någon tid över till det. Först måste vi köpa byråer att ha i vårt sovrum sedan måla och fixa i hans rum, vi vill även måla hall och vardagsrum vitt. Så det får bli i januari tror jag.











Vi har även julpyntat här hemma och varit på julskyltning i stan (Helsingborg) där de visade ett otroligt ljusspel som jag filmade, tänkte lägga upp en video av det senare.



J har även börjat uppskatta tittut



ett....



två............



tre....tittut!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: