2010-03-07 ? 13:29:00

Städa städa städa




Idag har vi fixat i ordning extrarummet. Eller ja, det är egentligen ett förråd, men det är isolerat, där är ventilation, där är parkettgolv och elektricitet och ett element. Vi hade fortfarande inte tagit tag i att rensa bland det sista av grejjorna sedan vi flyttade in. Så det gjorde vi idag, fyllde 1½ flyttlåda med saker som ska slängas och så dammsög vi där.
Där ska nämligen Olivers mamma eller syster bo när dom kommer hit om 4 veckor. Det är inte världens vackraste rum men där är varmt och det är en sovplats, hellre det än en uppblåsbar madrass på golvet, tycker jag iaf.
Den andra personen får sova på vår soffa. Vi har en stooor divansoffa, har även en fåtölj och en pall, och ställer man pallen vid divanen så blir det som en 120 säng, inte så illa. Det som inte är så kul med att sova i vårt vardagsrum är att där inte är några persienner. Fast vem lär kunna sova länge med en nyfödd här och en 9 månaders? :)
Ja passar det inte får dom väl ta in på hotell ;)

Nu ska vi käka lite lunch och sen baka en morotskaka. Köpte hem ingredienserna för ett tag sen men har inte kommit till skott. Nu går snart färskosten ut ur datum så nu får vi göra den, så synd hah.

Ja då har man varit duktig en dag till :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: