2010-06-22 ? 23:41:04

Plugg

Idag har det varit träning igen, blir imorgon och på torsdag också. Är så himla skönt!
Det är så roligt att det går bra för mamma att passa Jamie, han älskar sin mormor. Han kan knappt slita sina ögon ifrån henne när vi är där. Roligt!

Håller på att pluga för fullt, kursen avslutas nästa fredag och jag har fortfarande MASSOR att göra, ska bara hitta orken och speciellt tiden för att hinna med.

Idag kom mina biljetter till Göteborg som jag beställt så nu är det klart, jippy :)

Nej, tänkte bara slänga in lite fler bilder på Jamie. Jag ber om ursäkt om det blir för många bilder nu, men han är ju bara det sötaste jag sett, måste få dela med mig ;)

 

 

 

 

 

 

En riktigt charmör!

Kommentarer
Malin, mamma till Jamie!

haha, tack ;-)

Min Jamie har också en sån tröja som din har på sista bilden :-)

Vad söt han är! :)

2010-06-23 @ 00:05:52
URL: http://mmylove.blogg.se/
J U L I E

Du ska inte be om ursäkt för alla fina bilder.. jag hade nog bilvit grinig ifall man INTE fick se några bilder ;)

Kul att biljetterna har kommit och att det går så bra för din mamma när hon passar Jamie dessutom

2010-06-23 @ 00:31:31
URL: http://juulieee.blogg.se/
J U L I E

jaa tyvärr har jag provat det också men hennes otålighet är obeskrivlig.. hon sparkas, försöker rulla och knuffas bara vilket resulterar att jag blir varm, svettig och irriterad :(

2010-06-23 @ 09:08:47
URL: http://juulieee.blogg.se/
J U L I E

TV:n är på typ 24-7 här men ibland behöver han lite mer stimulans än så ;) Nu kom jag på att flytta hans matta (mönstret är av en bilbana/gator man kan följa) till vardagsrummet så han kan leka när jag är i rummet. Det är inte så himla skoj att sitta i hans trånga rum stirrandes på honom... Jag kan ju inte heller leka med honom för Nellie ska ha uppmärksamhet så det blir att man tittar för det mesta!



haha karlar e dumma, I swear!

Marcus kan också slänga ur sig idiotiska kommentarer som "ja men det hinner väl du med, du är ju bara hemma"... ööööh?! Ändå sa han att han förstod att det var ett heltidsjobb att vara hemma då León var liten. Tänk nu när de är två liksom!! Suck på karlarna...

2010-06-23 @ 14:59:23
URL: http://juulieee.blogg.se/
Emma

Klart vi vill se bilder på lille Jamie! Han är ju så otroligt söt och man blir så glad när man ser honom:) Han verkar så glad och snäll.

Vad roligt att du och Julie ska träffas.. Hade varit roligt att ses någon gång men jag bor ju så långt borta!

Kanske vi får bestämma träff någonstans nån gång allihop:)

2010-06-23 @ 17:06:03
URL: http://nutiopa.blogg.se/
Sandra

Söt son du har!=)

2010-06-23 @ 20:41:33
URL: http://sandrasj.blogg.se/
Sophie - Nicole's morsa

Haha nä, jag var väl mest chockad & sen börja jag skaka hej vilt när jag fatta vad som hände. Började tänka om jag hade haft Nicole i famn samtidigt vad som hade kunnat hända, även om jag aldrig har henne i närheten när jag handskas med varmt vatten & lagar mat. Men du förstår nog vad jag menar, mamma tankarna kommer fram :)



Hur gammal är han Jamie? Han är så himla söt!

2010-06-24 @ 11:24:47
URL: http://sbergdahl.blogg.se/
Veronica

Hej, vilken sötnos. Och oj så lång han var. Aningen längre än Nim :D På bvc tycker de att han går upp bra, han har ju gått upp typ 300 gram i veckan den senaste tiden :) Jag ammar lite, sen ger jag ersättning. Har inte så mkt mjölk.. du då?

2010-06-24 @ 13:09:27
URL: http://attblifler.blogg.se/
Carro

Jo bumbon är jätte bra, man kan börja använda den från 3 månader och är till typ 36 månader.. :p fast vilken unge som är 36 år gammal vill sitta i en sån så länge? =P nä men den är jätte bra!! köp från blocket om du ska, dom kostar ca 500 kr ny.

2010-06-24 @ 15:50:12
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Veronica

Vad läser du för något?

Ja men så länge du kan amma så han blir mätt och belåten så ska du såklart göra det. Jag måste väl ändå tycka att bröstmjölken är nyttigare än ersättning.. vi är ju skapta för att ge våra barn tuttemjölk :P Så amma du!! Jag är så avis att jag inte kan amma mer än jag gör... :(

2010-06-24 @ 22:59:14
URL: http://attblifler.blogg.se/
Carro

Ja alltså dom ska ju vara stadiga i nacken, Neo är jätte stadig men ibland blir han ju trött. Man märker ju hur dom börjar hänga lite med kroppen.. Dom ska väl heller inte sitta alldeles FÖR länge. Nog tror jag Jamie kan sitta i den om han orkar sitta i famnen och hålla upp skallen =)

2010-06-24 @ 23:10:10
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Cornelia

Vi har börjat att varva ersättning med amning, mest för att han suttar så mycket på brösten att vårtorna blir alldeles såriga :/ Så dem behöver avlastas lite.. Vissa dagar blir det bara amning medan det andra dagar kan varvas med två mål ersättning :)

Du helammar?

2010-06-24 @ 23:45:51
URL: http://corneliahbg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: