2010-08-18 ? 00:06:36

No more pancakes!


Oh My God!

Har joinat matdagboken.se   kan ju berätta att det blir inga fler pannkakor för mig!!
En 500gr portion med 2dl bär är över 1000kalorier, kunde fan ätit 4 kexchoklad istället ;)

Räknade även ut att min träning igår brände drygt 800 kalorier, inte illa!

Men när jag ser öve rmin mat så äter jag alldeles för lite och inte så regelbundet.
Igår åt jag de mackorna vid 11 och sen pannkakor vid 17 och drack vatten under dagen, det var det enda jag åt.

Idag var det samma mackor vid 12, pannkakor vid 17 och sen blev jag superhungrig och åt köttfärssås vid halv 8
vatten under dagen.
Det känns inte som att det räcker. Mitt kaloriintag är ju inte särskilt högt. Men ser att fettinnehållet är ganska högt, så kanske ska börja med lightprodukter då, jag som egentligen inte gillar lightprodukter (förutom min älskade cola zero).

Kan ni komma med tips på bra mellanmål, något man kan äta snabbt som har få kalorier. Vill inte äta frukt eftersom jag försöker bli av med mitt sötbehov och det hjälper knappast. Vill heller inte äta för mycket nötter, för det har så himla mycket kalorier.

Vad tycker ni om sån bars, måltidsersättningar? Fast där är ju socker i dom, choklad och skit, så det borde jag ju inte heller äta.

Jag får nog ta och göra upp ett matschema med tider och vad jag ska äta.
Kommentarer
Carro

haha ja det är bara att låna på!! haha,



Ja det blev ingen spruta för Neos del, hon tyckte att han rosslade för mycket. Han har alltid rosslat så jag har som inte reagerat på det, han hade nyss ätit så jag trodde det låg kvar i halsen och irriterade men det ska det tydligen inte göra med ersättning så hon vågade inte ge honom. Ska på 6 månaders kontroll sen 9/9 så ska läkare lyssna på honom. Det kan tydligen vara nå allergi eller astma (David har allergier och astma).. känns ju mindre kul men tur att dom kollar upp det :)



och ja jävlar, ersättning is the shit.. mellan juni och juli gick Neo bara upp 400 gram (på min bröst mjölk) då vägde han 6680g när jag började med ersättning och nu mellan juli - augusti väger han 7750g, 1100 gram på en månad!! shiiiitt.

2010-08-18 @ 08:02:59
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Sandra

Naturell yoghurt med lite osötad müsli?

2010-08-18 @ 08:25:23
URL: http://sandrasj.blogg.se/
J U L I E

oj oj 800 kalorier brända är inte illa pinkat :) Jag har tyvärr inga tips om mellisar för jag e ganska kass på det själv :p

2010-08-18 @ 08:33:27
URL: http://juulieee.blogg.se/
eriika

nu har jag blivit medlem där oxå, tack för tipset ;P



har fan ingen aning om nån mat som är bra, känns som jag lever på cola just nu (åååh så jääävla nyttigt då:P) äter knappt mat.. men du få gärna säga till om du kommer på nå bra :D

2010-08-18 @ 15:30:43
URL: http://headtrips.blogg.se/
Carro

Jo men precis, det är ju jätte kul :) Ja hon sa att dom inte ska rossla av ersättning, men jag har hört andra barn som gjort det och dessutom vet jag att min bm inte varit bm så himla länge (säkert inte så stor erfarenhet) :)

2010-08-18 @ 17:49:13
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Tova

Oj, jag skulle aldrig klara mig om jag åt så där lite hehe, känns som jag äter konstant om dagarna ;) iofs tar väl amningen en del energi också hihi.



Tycker faktiskt såna där barer är rätt bra, även om de innehåller lite choklad och socker så är det ju inte så värst mycket. Och de innehåller ju massa näring och proteiner, vilket gör en mätt och nöjd :) tycker de är perfekta mellanmål när man är på språng!

2010-08-19 @ 10:00:58
URL: http://trasslet.se
Carro

Ja det kan det ju vara, men jag har som försökt kolla i munnen men ser ingenting. Föresten hur har det gått för er, har Jamie fått nå tänder ? :)

2010-08-19 @ 12:12:44
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Carro

Okej, haha vad gulligt med huggtänderna :) Än ser jag ingenting på Neo, men det kan ju vara det. Läkaren var dansk så jag fattade knappt vad han surrade om, men han sa då att Neo var frisk, möjligen en liten förkylning. Hans rossel satt högre upp så det var ingen allergi eller astma (än iallafall, sånt kan ju komma när som helst) Men vad jag inte förstår då, har Neo varit förkyld sen han föddes eftersom han alltid rosslat? han hade ingen feber men är trött och hängig.. nåväl. det återstår å se vad som är felet :)

2010-08-19 @ 15:54:26
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Carro

Ja det var ju som det jag ville kolla upp, ifall det var allergi eller astma :) skönt att det "bara" var en vanlig förkylning då :)

2010-08-19 @ 16:12:34
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
mikaela

jag räknade och som mest blir det ca 20 sek och hon tippar över när hon tappar fokus eller rör sig åt sidan. så jäkla kul när dom tippar haha :D hon tycker om att sitta så vi tränar ganska ofta. men jag såg ju filmen på jamie när han satt och han är ju jätteduktig :)



nåt som är jättegott är KVARG(kesella) (proteinrikt, low carb) + funlight! vet inte om du fått/läst tipset förut. det smakar precis som sån där mumsig yoghurt (typ safari) fast nästan godare :) vet inte om det är så smart om du vill bli av med ditt sötbehov, men.



den här "nyttiga mellanmål"-artikeln hade jag sparat som bokmärke: http://www.mama.nu/artiklar/2010/25-nyttiga-mellanmal-om-du-vill-komma-i-form/

2010-08-19 @ 17:22:29
URL: http://pickadoll.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: