2010-08-23 ? 21:23:28

Sulky


Vilken dag!

Har plockat och städat hela dagen inför Olivers mammas ankomst imorgon. Jag är itne klar än, men det mesta är gjort. Nu ikväll ska jag gå igenom garderoberna i hallen och plocka bort de kläder vi inte använder och lägga dom i förrådet, tar bara onödigt med plats! Vi har inte kunnat fixa trädgården idag heller för när vi väl skulle börja så öppnade himlen sig och det har fortfarande inte slutat. Men imorgon ska O dra upp ogräset vare sig det regnar eller ej ;)

Jag har försökt leta upp en snygg, bra men framförallt billig sulky som vi kan ha med till Irland i november. Det får bli en framåtvänd eftersom de andra går på typ 3500kr. Har varken lust eller pengarna att lägga så mycket på en sulky. Men han är 7½ månad då så hoppas han klarar av det, det märker vi. Vi får ta med en bärsele också om han blir för kinkig är vi är ute. Men han älskar att sitta i vagnen nu och kikar inte det minsta på oss utan allt runt omkring. Så det kanske inte blir så farligt.
Har iaf hittat en skitsnygg NY på Ebay som skickas ifrån Tyskland. Priset MED frakt blir antingen 630 eller 830kr, har inte riktigt klurat ut vilket, men har mejlat dom. I vilket fall som är det ett bra pris för en helt ny vagn!
I sverige kostar dom 1200kr

Så här ser den ut:



Tycker den är himla snygg! Så vi får se om det blir den, men det lutar åt det!
Kommentarer
Veronica

Hehe jag förstår det, du får njuta ordentligt nu :) jättekul att första veckan gick så bra, kämpa vidare. Det fixar du ju fint :)

2010-08-23 @ 23:13:36
URL: http://attblifler.blogg.se/
Ann

Jag har inte riktigt fattat det där med att vagnen måste gå att vända mot en. Vår Frank vill oxå helst bara sitta utåt och han sitter ju jämnt i babybjörnen utåtvänd så hur farligt kan det vara? Kanske att man går längre oftast när man har barnet i vagnen och att de får för mkt intryck elelr vad?

2010-08-24 @ 13:32:11
terese

snygg vagn till ett superpris ju :)

2010-08-24 @ 20:49:09
URL: http://sthlmsmammanterese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: