2011-01-25 ? 22:15:32

Barnfritt


Tack för alla råd och tankar angående föregående inlägg. Jag tror ärligt talat inte vi kan göra något speciellt, jag tror det är något övergående. Men det är svårt att ha det i åtanke när man är så himla trött och tålamodet tryter.

Idag tog jag ledigt från att vara Mamma ett par timmar och stack iväg och shoppade med min mamma. Det var väldigt mysigt. Vi fikade, shoppade, skrattade och det var välbehövt. Dock kom jag hem med en sak till mig, en tunika medans Jamie hade kläder för ca 800kr i påsarna haha, behöver jag säga mer?

Jag tänkte ta lite foto på sakerna så ni får se.


En annan sak är att vi funderar på att flytta. Just nu bor vi i en 2,5 rum och kök på markplan och trädgård. Den är dock väldigt liten, endast 67 kvm och Jamies rum (som vi fortfarande inte fått tummarna ur att fixa) är väldigt litet.

Jag sökte en annan lägenhet inte så långt härifrån mest på skoj, men idag fick jag mejl om att vi får komma och titta på den. Det som är negativt med den är att den är på 3e våningen utan hiss och att man får tvätta i tvättstuga på "gården".  Men vi har suttit och diskuterat och tror att det positiva överväger.
Den lägenheten vi ska titta på är en stor 3a på 79kvm, vilket betyder att Jamie får ett stort och rejält rum. Där kommer att läggas nytt laminatgolv i hela lägenheten plus att man får nya köksluckor och ny spis & ugn. Där lär även finnas garderober i lägenheten, vilket vi saknar nu eftersom här inte finns en enda.

Nu när Jamie snart kommer att gå också så känns det inte som att det gör så himla mycket att det är 3e våningen, för då kommer det att vara mycket lättare. Ska se om där finns barnvagnrum, men tror faktiskt inte det. Hyran blir densamma som vi har nu så det är en bra deal, men tanke på att den är så pass mycket större.

Aja, vi ska iaf titta på den och så får vi se hur det blir sen. Inflyttning är redan den 1/4 (Jamies födelsedag) isåfall.

Kommentarer
Magdalena

Förstår att ni vill ha större men jag vill skicka en liten varning. Vi flyttade till tredje våningen när vår äldsta var 3 månader och det var riktigt jobbigt. Ett barn orkar inte gå upp så många trappor på väldigt länge även när de lärt sig gå. Det blir många vändor upp och ner när man t.ex. har handlat. Jag tänkte precis som du att det säkert inte är så farligt, men vi tyckte det blev väldigt jobbigt. Vi flyttade när hon var 3 år och det var väl egentligen först då som hon med lätthet tog sig upp och ner för trapporna själv.



Men, det är ju väldigt individuellt såklart och tror ni att det kommer att fungera så ska ni ju såklart köra på det. :)

2011-01-26 @ 00:24:01
URL: http://malikon.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: