2011-02-22 ? 23:32:02

Snygg i alla väder!


Jamie kommer ju definitivt vara snyggast i vår! Det här blir en del av hans 1-årspresent från oss








ps: lovar bättre uppdatering snart. Men detta är mina sista dagar som mammaledig, då jag börjar jobba igen på fredag. Så ha överseende! :D

Kommentarer
Mikaela

Passa på att njuta dom sista dagarna :) Börjar Jamie på dagis eller kommer Oliver vara hemma med honom ett tag till? Inte my business men är nyfiken! Hehe.

2011-02-23 @ 14:59:11
URL: http://mickis.org
Mikaela

En Nitro :) City cerox är väl föregångaren till Nitron? Verkar inte vara så stor skillnad på dom.

Dom flesta verkar nöjda med dom här vagnarna, enda nackdelen är väl dålig förvaring undertill, men det kan man leva med.



Har läst på om vårdnadsbidraget jag med! Superbra att det finns. Tycker dock att det borde vara ännu högre, får hoppas att det höjs! Här är det också 3000:- som gäller. Det där med 250 dagar är väl totalt för båda föräldrarna? Man kan ju alltid ansöka om vårdnadsbidrag nån gång och åka utomlands! Om den andra föräldern tar semester kan den andra ta ut det. Dom tankarna har jag haft, hehe :)



För oss blir det nog dagisstart i Augusti, från början tänkte vi också januari nån gång men det verkar svårare att få plats då. Och om jag ska börja plugga som det är tänkt blir det augusti som gäller :) Då behöver hon inte gå så långa dagar eftersom jag i så fall inte pluggar så sent på dagarna.

2011-02-23 @ 19:45:00
URL: http://mickis.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: