2009-10-07 ? 09:56:20

091007


Idag är jag äntligen ledig. Har haft så ont i ballen (skinkan) och höfterna de senaste dagarna. Hjälper ju inte att man håller på och gör en massa saker på jobb som kanske inte är så bra för fogarna, men kan ju säga att min chef där inte har så stor förståelse för graviditet.
När jag tex sa till henne att snart kommer jag inte kunna lyfta så tunga lådor osv utan någon annan får hjälpa mig, så kläckte hon bara ut sig att "kan man inte utföra sig jobb så får man faktiskt ansöka om havandeskapspenning eller sjukskriva sig" Jaja whatever you say. Jag gör mitt jobb väldigt bra, gör alltid extra saker osv, så om jag behöver hjälp att lyfta lådor för att
1. Jag är gravid och borde inte lyfta tungt. & 2. Jag får jävligt ont i kroppen om jag gör det.
varför ska det då vara sånt jävla problem. Sen iförgår bad hon mig att städa kylar som vi har under arbetsbänken, så det var bara att doppa rumpan i golvet och börja skrubba, kan ju säga att jag knappt kunde gå igår, hade så jävla ont. Men jag tänker inte ge henne en ursäkt att klaga. Så det vara bara att njuta av de trevliga smärtorna.

Förresten, ni som är gravida, har ni märkt att om man rör sig för snabbt när man ligger ner, ska byta liggposition eller liknande. Att höfterna hoppar till? Igår gjorde dem det på mig, iförgår också, jag riktigt hörde hur benen, diskarna (ja vad det nu var) klickade till som sedan följdes av ett jävulskt skrik ifrån mig då smärtan kom, Oliver höll på att få en hjärtattack.

Jaha, då var det färdig gnällt om gravidkrämporna.

Idag ska förhoppningsvis få lite packning gjort, inte mycket kvar, det är köket, och sen lite smågrejjor här och var. Oliver hade städat så fint till jag kom hem igår, dammsugat och torkat golv och allt, jag blev superglad. Han är så snäll min pärla. Sen i morse låg han och kliade mig på ryggen när vi båda var sådär halvvakna, det är så mysigt att vakna så.

Imorgon ska jag fika med Sandra och Malin, yeah! Ska bli kul, undrar vart vi ska gå? ;)

Nej om man ska klämma i sig några extra clementiner nu, kan ju faktiskt få brist på c-vitamin annars:D
Kommentarer
Ida

Är chefen kvinna dessutom?! Har hon några barn själv?! Vicket pucko...

2009-10-07 @ 13:37:03
URL: http://trolltoka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: