2011-02-02 ? 00:07:09

Flytt



Eftersom vi missade visning på den andra lägenheten har jag hållt utkik efter en ny. Igår annonserades en ny 3a i samma område som vi letade i. Så vi lyckades få en visning igårkväll, snabba ryck!
Vi gillade upplägget på lägeneten, den var som sagt en 3a och på 79kvm, där var balkong i ena sovrummet och två klädkammare och bra storlek på badrum. Vardagsrummet var något mindre än det vi har nu, men eftersom Jamie har fått sitt eget rum så hade vi sluppit att ha alla hans leksaker i vardagsrummet som vi har nu.
Där behövdes fixas en del dock. De hade skrivit i annonsen att där skulle sättas in ny keramikhällspis och ny fläckt, ny bänkskiva och nya köksluckor. Det är ju superbra i sig.

Men vi ville att de skulle lägga nytt golv också, så för 116:- extra i månaden får vi laminatgolv i hela lägenheten, det är det verkligen värt. Vi får även färg till sovrummen så vi kan måla själva, det kan vi leva med.
Vi sa att vi tar den och imorgon får vi beskedet, men vi har med 98% chans fått lägenheten. Så vi ska flytta, den 1 april (jamies födelsedag).

Det är dock på 3e våninge, men vi ville ju komma ifrån markplan (pga all insynen) och vi ville att Jamie skulle få ett eget sovrum som inte var pyttelitet. Så fördelarna överväger nackdelarna, vi har snackat fram och tillbaka och äntligen bestämt oss.


Kommentarer
Carro

Grattis till eventuell flytt då :)

2011-02-02 @ 08:50:35
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: