2010-09-08 ? 17:48:39

Over and out


Jamie var så gnällig innan så jag bestämde mig att göra det enda som får honom att bli helt knäpptyst, ta ut honom i barnvagnen. Så det blev en 40 minuter lång powerwalk och han sa inte ett knyst under hela tiden.

Jag förstår att det är superjobbigt för honom att ha så ont i tänderna, men det är otroligt jobbigt att vakna var 20e minut hela natten och sen vara tillräckligt glad och pigg för att orka med gnällandet under dagen. Men jag gör det! :)

Jag fick bränt en extra 200kcal och fick lite frisk luft. Ja frisk luft fick jag massor av, det blåser verkligen halv storm här i Helsingborg idag! Det var motvind hela vägen dessutom, men det har väl bränt lite extra kcal om inget annat haha.

Jamie har dessutom bröjat trilskas vid denna sista sovstunden innan han lägger sig för natten, han verkar trött (gnällig, gnuggar ögonen och gäspar) men han vill VERKLIGEN INTE sova. Undrar om han håller på att fasa bort den sovstunden eller om han bara är gnällig. Lär vi väl märka.

Oliver kommer hem om drygt en timme, då ska jag cykla iväg till gymmet. Ska bli så skoj med ett step pass, var en hel vecka sen jag var på gymmet nu.
Kommentarer
J U L I E

Kom då!!!

Skönt med extra brända kalorier, då kan man ju alltid unna sig nått extra gott också :)

2010-09-08 @ 18:03:28
URL: http://juulieee.blogg.se/
Carro

Det är skit kul nu när han är med hela tiden :) Visst finns det ju vissa nackdelar också, såg på någon bild att ni hade massa sladdar osv (du kommenterade det :) så ser det ut hos oss också, David skulle fixa bort det idag, :)

2010-09-09 @ 06:38:48
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
claudia

i vilket program är din header gjord? :D

2010-09-09 @ 07:21:10
URL: http://qlaudiia.blogg.se/
Mamma till Nim ♥

Har provat att ge både vatten och bara nappen. Inget går.. är ju inte grejen att han vaknar för han är inte vaken. Skitsvårt att förklara.. får testa oss fram lite & hoppas på att det går över.

2010-09-09 @ 10:40:39
URL: http://attblifler.blogg.se/
Veronica, mamma till Nim ♥

Hej, ja han åt nästan allt. Vi testar oss fram hur mycket han vill äta för att jag ska slippa fylla på med ersättning sedan också. Men det du såg motsvarar ungefär 4 iskuber, två av varje. Det är ju utplattat för att kunna värmas lättare :D

2010-09-09 @ 20:40:02
URL: http://attblifler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: