2010-09-22 ? 21:53:43

Min cykel!


Kom nyss hem. Har varit iväg påett fruktansvärt roligt step-pass. När passet var slut frågade jag om vi inte kunde köra en sista "final", alla bara blängde på mig haha. Men det gjorde vi och jag gav järnet, så himla skoj!

Efteråt har jag en helvetes backe med trappor för att komma upp till min cykel. De här trapporna är säkertt 4 m höga och väldigt branta. Halvvägs upp hinner jag tänka: "jag hoppa ingen försöker sno min cykel nu för jag är för jävla trött för att orka springa upp efter dem".
Jag tittar upp och vad händer?!?! Jo, där står två killar och försöker få upp mitt lås!!
Jag stannar till och överväger i en nanosekund om jag ska låta dom sno cykeln så att jag slipper springa. Fan heller! Jag kutar uppför de sista trappstegen oich när jag når toppen ser jag att de gått ifrån cykeln.
Jag skriker efter dom: "ja det är bäst för er att ni går ifrån den där cykeln!!"
Haha jag är ju smart! Jag är en person som oftast agerar före jag tänker och en vacker dag kommer det att kosta mig dyrt. Men inte idag, idag fick jag behålla min cykel!

Jag går fram till min cykel och ser att dom försökt vrida upp låset med hjälp av ett cykelstöd, fråga mig inte var de fick cykelstödet ifrån, mitt satt som tur kvar! Jag försöker låsa upp låset men det går inte. Hur fan kommer jag hem?

Jag ringer mina föräldrar som bor 500m bort så de kommer med verktyg så att vi kan klippa upp låset. Men under tiden jag väntar så släckas alla lampor i parken (ja det är dessutom en mörk och skrämmande park jag befinner mig i!) Varför i helvete släcks lamporna kl 20 på kvällen?!

Aja jag är hemma nu, välbehållen och min röda crescent är i liv! Jag har tagit ett superdupervarmt bad och intagit kvällsmat i form av kardemummaskorpor och vatten (är inte det fängelsemat?). Nu ska jag se ett avsnitt av True Blood och sen kallar vår stoooora 180cm säng ;)

Hoppas ni andra haft en mindre händelsefull dag! ;)

Kommentarer
eriika

hahah härligt att du fick behålla cykeln iaf ;D

2010-09-22 @ 22:44:20
URL: http://headtrips.blogg.se/
J U L I E

haahahahaha förlåt, kan inte sluta skratta....

2010-09-22 @ 23:22:30
URL: http://juulieee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: