2010-09-13 ? 21:24:03

Aktiviteter

Det har varit en bra dag med mycket aktivitet idag!!

Vid lunchtid åkte vi hem och hälsade på Hanna och Vincent, Alicia var på dagis. Var skoj att ses igen, var ett tag sen nu. Där bjöd Hanna på Lasagne, mums.
Killarna lekte lite på golvet men så blev Vincent sur när Jamie drog honom i håret haha. Jamie har börjat intressera sig väldigt mycket för allas hår. Han drar riktigt hårt och släpper inte :P
Jag tycker det är så mysigt när han kramar mig men han vill bara dra i mina babyhår där bak!

Kl 14.15 var det babysång i St Anna kyrkan, vi missade dock de första 10 minuterna. Men var väldigt skoj i vilket fall. Så det kommer jag att boka in på mina måndagar framöver. Tydligen så hade Maria församling också babysång fast på torsdagar kl 10.15, så kanske går på dom också.

Imorgon blir det först mammacore imorgon med de små, efter det ska jag snabbt hem om och duscha, sen blir det Öppna Förskolan på BVC. Har inte varit där innan så det ska bli skoj, hösten inleder med babymassage, myyys :D
Sen framåt kvällen skulle Sandra titta förbi eventuellt Tomas också.


Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig och få en riktigt tidig kväll, är väldigt trött ikväll och så ska jag upp tidigt imorgon bitti.
Kommentarer
J U L I E

Jamie e inte ensam om att tycka om hår.. Nellie har hårfetisch just nu :p tror d e så att de kanske just "upptäckt" d därmed e d mer intressant hehe ;)

2010-09-13 @ 21:40:01
URL: http://juulieee.blogg.se/
anneli mendez

Fin blogg du har!



Vad tycker du om min? Kolla gärna

och lämna en komentar, skulle vara jätte

gulligt av dig ^^

http://annelimendez.blogg.se

Ha en finfin dag!

2010-09-13 @ 21:49:51
URL: http://annelimendez.blogg.se/
Sofie

Jag var på mamma core igår, kul :)



Fick du mitt mail förresten? .. med barnmatsboken. Skickade från min jobbmail och den är lite knas ibland



Kram

2010-09-14 @ 09:17:20
URL: http://jagmigminmitt.blogg.se/
Ann

Ja det finns mycket att göra om man vill. Känns som det behövs nu, grabbarna behöver aktiveras annars får de tråkigt och sover dåligt. Ena cdn fick vi genom första paketet fr Go´boken och andra cdn finns i en ny barnkammarbok som heter "Lilla barnkammarboken Godnattvisor" Det finns säkert massa andra cdn också man kan köpa, det blev sån härlig avslappnad stämning med den på.

2010-09-14 @ 09:54:52
J U L I E

SV: Det är lite vårt med N när hon inte dricker så mycket vatten. Hon liksom smuttar och låter det rinna ut vid mungiporna. Det är ytterst lite som kommer in om man säger så hehe.



Har inte försökt med någon rutin men mest är det för att jag inte kan duscha henne mer än 1 gång varje vecka eller nått sådant. Hon gallskriker ju så fort jag försöker duscha henne så jag vägrar utsätta henne för massage och bad just nu. Måste komma ihåg att fråga BVC syrran nästa gång vi ska till BVC alltså. Såhär kan d ju inte va!



Men tack för tipsen gums puss

2010-09-14 @ 14:31:51
URL: http://juulieee.blogg.se/
J U L I E

Blir det inte för kladdigt att massera hela tiden och aldrig tvätta bort? Man luktar ju pyton till slut... Åhh jag som är så noga med hygien får en dotter som verkligen är tvärtom haha

2010-09-14 @ 16:31:39
URL: http://juulieee.blogg.se/
J U L I E

Jo men tvättas den inte så luktar d till slut... mkt olja är mkt skönare o mer glidigt :)

2010-09-14 @ 16:44:19
URL: http://juulieee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: