2010-03-23 ? 14:41:10

Uppdatering..


Igårkväll skulle Oliver slänga soporna, han lämnade dörren öppen lite för länge och ena kisen smet ut. Det i sig är ingen fara, det brukar dom göra, men dom springer in direkt igen, bara det att igår var även grannens katt ute och den lilla jä*eln jagade upp vår söta sweety i ett träd, hon sprang ner igen och sen var hon borta. Vi var ute och leta i 1½ timme innan jag hade så ont efter att ha hittat henne och hon sprang iväg, jag ramlade på rumpan i buskarna och jag bockade mig ner under bilar för att kolla. Så då gick vi in igen men lämnade ytterdörren öppen ifall hon kom tillbaka. Efter en 20 min fick jag en känsla av att hon var i närheten, så jag svepte en filt runt mig och gick ut, jag gick fram till en bil och kallade på henne, då kom hon framkrypandes underifrån bilen, rakt fram till mig. Naw lilla sötnosen, hon behövde väl bara lugna ner sig, hon var så rädd för den andra katten.
Kvällen slutade med att hon däckade bredvid mig i sängen kurrandes väldigt högt!

Idag har jag varit och fikat med tjejerna, lika mysigt som vanligt. Fast jag har en känsla av att jag inte är världens bästa sällskap för tillfället, är så gnällig! Ont har jag överallt också, och nämnde jag att jag är gnällig? ;)

Jag skulle med bussen 10.23 så jag gick hemifrån 10.10 så jag hade gått om tid, för det går sakta eftersom jag har så superont. När jag väl är framme vid bussen och ska gå på, tror ni inte jag glömt busskortet hemma då?!?!?
Inga kontanter hade jag på mig heller. Så det var bara att traska hemåt igen för att hämta busskortet och sen gå tillbaka och ta nästa buss. I vanliga fall hade detta varit lite irriterande bara. Men för en höggravid hormonkossa som har ont ÖVERALLT är detta en katastrof!! Samtidigt som svetten lackar i pannan går jag hemåt med eld sprutandes ur munnen på mig, jag var VANSINNIG!!

Oliver sms:ade när jag var på väg hem med bussen och sa att han hade en överraskning till mig. Han väntade vid busshållsplatsen med cykeln, åh min ängel! Blev så jävla glad! Han är så underbar ibland, läs: oftast! :)

Nu är jag helt slut, man har tydligen inte ork till mycket för tillfället.
Ska lägga mig i sängen och se Medium, och Malin, vi har mååånga avsnitt kvar, är bara på säsong 3 ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: