2010-07-09 ? 12:33:47

Leka ensam


Vi köpte ju ett nytt babygym och Jamie älskar det. Sen vi fick det så har jag låtit honom ligga själv och leka. Alltså jag kanske tittar på TV, diskar eller gör något annat medans han ligger själv och leker. Ibland får jag dåligt samvete osm lämnar honom själv. Men han jollrar och verkar hur glad som helst. Men jag tycker också det är nyttigt för de små att leka själv och inte bara vara fästa vid oss vuxna.

Vad tycker ni?


Kommentarer
Veronica

Tack jag hoppas också han blir frisk snart!



Ang översta inlägget så måste jag säga mycket bra skrivet/svarat. Det hela handlar ju om vilken relation man bygger till sitt barn..



Och ang att leka själv, självklart måste man lära dem att leka själva samtidigt som man behöver få lite tid för annat. Du måste ju få hinna gå på toa, plocka lite och läsa bloggar :P

Så länge Jamie är glad, så har han ju roligt :)

2010-07-09 @ 14:24:04
URL: http://attblifler.blogg.se/
mikaela

gör likadant med alexis och får världens skuldkänslor jag med, haha. även om det kanske bara rör sig om 5 min ibland. läste i nån tidning att man bör leka/underhålla/vara med sitt barn minst 15 min om dagen. WHAT?!! tänkte jag. okej, om det finns barn som bara får leka med sina föräldrar 15/min per dag så har alexis det världsbäst! herregud.

så roligt när dom ligger för sig själva och babblar :)

2010-07-09 @ 19:20:51
URL: http://pickadoll.org
Magdalena

Ja det är klart att de ska få ligga själva. Man måste ju hinna göra annat på dagarna också. Men det blir ju inga jättelånga stunder. Elin är ofta nöjd att ligga en stund, men sedan blir hon sällskapssjuk så jag får gå och prata lite med henne. Eller Maja. :) Absolut inget att få dåligt samvete för.



Jag kommer nog inte heller byta till sittdelen helt än. Men hon verkar gilla den mycket mer så det dröjer nog inte alltför länge iallafall.



Kram

2010-07-09 @ 20:58:03
URL: http://makane.blogg.se/
Meya och Frank

Oj, Frank har legat och "lekt" själv sedan han var nyfödd. Tycker det är skit bra och de dör knappast av att de själva får lite egentid. Jag tror det stimulerar dem mer ibland istället för att man ska hålla på och dra och underhålla dem.



Men för att svara på dina kommentarer:

Ja, detta är nog min första riktiga mens. Jag har ju slutat amma och har spiral sedan en månad tillbaka, så jag misstänker att detta är min mens sedan ett år tillbaka som jag får nu ;) så jävla jobbigt...



Det sägs ju att bebisar mår bra av rutiner men jag tror nog jag mår ännu bättre, för det är jätte skönt. Men vissa bebisar går ju efter en annan klocka, som inte vi riktigt förstår ;) Hoppas bara Frank håller sig såhär nu, kan ju ändras när som!

2010-07-10 @ 11:14:26
URL: http://oupswemadeababy.blogg.se/
Lisa

Det är väl klart att de ska kunna leka själva.. Herregud! Det gjorde våran son mkt när han var sådär liten med och idag som 4-åring kan han leka hur bra som helst, själv! Även fast man leker med han ibland med.. Men tror de är viktigt att de får lära sig det ja! Slippa vara beroende av andra med.. :)

2010-07-11 @ 10:21:48
URL: http://fliza83.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: