2010-02-26 ? 12:05:48

Vad blir vår lilla pojke?

Snubblade på en sida där det fanns babyhoroskop, lite roligt tyckte jag.
Antingen blir vår pojke Fisk eller Vädur. Vi får väl se vilket!
Men iaf, tänkte lägga ut horoskopen här, kan ju vara kul att läsa!


FISK

vaduren baby

19:e februai – 20:e mars
Planet – Jupiter och Neptunus
Element – vatten

Babyn född i fiskarnas tecken kan lite framstå som en vilsen själ och börja gråta för vad som verkar ingen anledning. Det är en del av den här lite blyga och timida bebisens personlighet, liksom en tendens att behålla saker inom sig snarare än att visa dem utåt. Därför kanske det blir ett gnyende snarare än ett skrik när han gråter.

Han har en god förmåga att snappa upp stämningen i familjen och kan ana gräl och missämja även om ni försöker dölja dem för honom, och de påverkar honom djupt. Detta är karakteristiskt för hans omtänksamma och osjälviska personlighet, något som till exempel kan visa sig genom att han ger bort sina leksaker. Det är därför extra viktigt att ni ser efter honom att hans osjälviskhet inte blir uttnyttjad.

Känslig som han är så mår han särskilt bra när han får extra uppmärksamhet, både från föräldrar och från syskon. Fiskbebisen kan framstå som något av en dagdrömmare och han låter ofta tankarna vandra fritt, och kan då vara nästan omedveten om vad som pågår runtomkring honom. Belasta honom inte genom att ge honom en massa detaljer att hålla reda på; han kommer ofelbart att glömma dem!

Var uppmärksamma på hans beteende när han sover och drömmer – mardrömmar kan lätt skrämma honom ordentligt.

Sammanfattningsvis så är fisken en baby som ger än tar, och han är drömmande av naturen. Han liknar vattnet i en bäck som porlar och enkelt undviker stenarna i dess väg.



VÄDUR



21:a mars – 19:e april
Planet – jorden
Element –

vaduren babyBebisen född i vädurens tecken har en plan från allra första dagen, och han kommer inte att avvika från den! Okej kanske inte riktigt, men det här är en bebis som är diciplinerad, metodisk och välorganiserad. Är det verkligen en bebis?

Han är inte särskilt äventyrlig av sig, utan kan till och med verka lite trist. Men det är bara så att de tar god tid på sig att göra saker, för att lära sig lungt och metodiskt, och de lär sig ordentligt.

Han gillar att känna sig viktig redan tidigt, så att ge honom ansvar är be god ide.

Han har också en bättre förståelse för hur ett system med morötter och belöningar fungerar, så när han har varit duktigt, se till att ge honom en belöning, det kommer att för alltid etsa in sig i hans minne hur gott uppförande belönas.

Vad det gäller att lära sig nya saker så bör man inte skynda på väduren – låt honom upptäcka världen i sin egen takt.

Han kommer redan tidigt att lära sig hur man organiserar saker och ting, vilket är talande för för han karaktär.

Att organisera gänget med kompisar är sätt för honom att leka och att träna sina färdigheter. I det, liksom som i allt annat så är väduren superfokuserad och beslutsam.

Även när han pratar så sker det med viss gåpåighet, och han kan gärna skippa kallpratet för att gå rätt på snacket!

Sammanfattningsvis så tar väduren helst den säkra men kanska lite svårare vägen genom livet, och han njuter stort av känslan av att ha gjort ett bra arbete.

 

Så får vi se vilket av dom det blir :)

Jag gissar på vädur!

 

Kommentarer
Ida

vars hittade du dom nånstans? =)

2010-02-26 @ 18:01:00
URL: http://trolltoka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: