2010-02-25 ? 15:07:03

Duktiga!


Vi har varit duktiga idag också!
Vårt uterum har varit världen bombnedslag, fyllt med både föräldrarnas grejjor (som dom inte tagit sen dom flyttade) och brorsans grejjor. Det är inte roligt att flytta till ett nytt ställe och ha andras skit kvar, när man bara vill komma iordning själv.

Föräldrarnas saker fick vi bort för några månader sen, men brorsans är fortfarande kvar.
Idag tog vi tag i det och slängde allt vi inte skulle ha och sopade, lyfte in sommarmöblerna från trädgården så dom inte blir förstörda, fast dom lär behövas oljas till våren/sommaren ändå. Brorsans saker är fortfarande kvar, men vi samlade ihop allt i en fin liten (stor) hög så att han kan hämta dom.

Nu har vi bara kvar förrådet där ute, som är omgjort till ett extrarum. Där är parkettgolv, värme och elektricitet där ute, super när man får gäster.
Där behöver också rensas lite till dock och sen får vi snart sätta på värmen då Olivers mamma, syster och hennes son kommer i början på april.


Här kommer lite bilder, inte så ombonat än, men allt är vått efter att ha stått ute och känns inte lönt att sätta på dynor och så då. Men det kommer :)




Nu ska jag skicka iväg Oliver till affären, han ska posta lite paket.
Sen blir det väl middag inom en snar framtid, börjar bli hungrig igen.


Kommentarer
J U L I E

Fint och mysigt det ser ut att vara trots de saknade dynorna osv... Ge er själva en stor klapp på axeln :-) Det gjorde ni bra! hehe

2010-02-25 @ 19:39:55
URL: http://juulieee.blogg.se/
Ka

vad tycker du om monki och deras kläder ?

2010-02-25 @ 20:11:25
URL: http://priiinah.blogg.se/
daniel

http://veckansorfil.blogg.se -för dig som inte är rädd att bli lite röd om kinderna

2010-02-25 @ 20:30:39
URL: http://veckansorfil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: